Πρώτη Ματιά Στο "Killers of the Flower Moon" Του Scorsese

0

Ύστερα από τις άκρως επιτυχημένες συνεργασίες του παρελθόντος, οι Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio επιστρέφουν με το "Killers of the Flower Moon", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που έγραψε ο David Grann.

"Η ιστορία εξελίσσεται στην Oklahoma του 1920 και εστιάζει σε μια σειρά φόνων ευκατάστατων ανθρώπων στην Κομητεία Osage της Oklahoma, ύστερα από την ανακάλυψη πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου κάτω από την γη τους. Η επίσημη καταγραφή έκανε λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς Ιθαγενείς Αμερικανούς, σύμφωνα όμως με άλλες πηγές, οι νεκροί υπολογίζονται σε εκατοντάδες."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Martin Scorsese, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο της μεταφοράς μαζί με τον Eric Roth ("Forrest Gump", "The Insider"), βασισμένοι στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann ("The Lost City of Z").

Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Rodrigo Prieto ("Silence", "The Irishman", "Frida"), ενώ την μουσική έχει επιμεληθεί ο Robbie Robertson ("The Wolf of Wall Street", "Gangs of New York").

Πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Tantoo Cardinal, Sturgill Simpson, Jillian Dion, Scott Shepherd, William Belleau, Jason Isbell και Louis Cancelmi.

Σύμφωνα με μια παλαιότερη δήλωση του Martin Scorsese:

"Όταν διάβασα το βιβλίο του David Grann, άρχισα αμέσως να το μετατρέπω σε εικόνες, τους ανθρώπους, το σκηνικό και την δράση και αμέσως κατάλαβα πως θα έπρεπε να το μετατρέψω σε ταινία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Eric Roth και που θα ξανασυναντηθώ με τον Leo DiCaprio, για την μεταφορά αυτής της άγριας ιστορίας στην μεγάλη οθόνη."

Έτσι, ύστερα απο "Gangs of New York", το "The Aviator", το "The Departed", το "Shutter Island" και το "The Wolf of Wall Street", ο Martin Scorsese ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Leonardo DiCaprio, σε ένα φιλμ που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις εντός των τειχών, καθώς τα εγκλήματα κατά των Ιθαγενών Αμερικανών, αποτελούν μια μαύρη σελίδα της Αμερικανικής ιστορίας.

Το "Killers of the Flower Moon" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά και το Apple Tv+ στις αρχές του 2022...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.