Πρώτη Ματιά Στο "Jurassic World Dominion"

0

Πρόκειται για το "Jurassic World Dominion" το τρίτο φιλμ από το reboot του franchise "Jurassic Park", που ξεκίνησε το 2015 με το φιλμ "Jurassic World" και συνεχίστηκε το 2018 με το "Jurassic World: Fallen Kingdom". Μια νέα σειρά ταινιών που η αλήθεια είναι πως φαντάζουν κατώτερες από τις ταινίες που σκηνοθέτησε ο Steven Spielberg το 1993 και 1997.

Στη σκηνοθεσία του νέου φιλμ βρίσκεται ο Colin Trevorrow ("Jurassic World", "Safety Not Guaranteed"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Emily Carmichael ("Pacific Rim: Uprising"), βασισμένοι φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Michael Crichton. Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο John Schwartzman ("Seabiscuit", "Armageddon"), ενώ την μουσική έχει επιμεληθεί ο Michael Giacchino ("Star Trek", "Dawn of the Planet of the Apes").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Chris Pratt ("Guardians of the Glaxy") και Bryce Dallas Howard ("Lady in the Water"), ενώ επιστρέφουν και οι πρωταγωνιστές του παλιού franchise Laura Dern, Sam Neill και Jeff Goldblum. Πρωταγωνιστούν επίσης οι BD Wong, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, DeWanda Wise.

Πρώτη Ματιά Στο "Jurassic World Dominion"

Με δεδομένο ότι η κυκλοφορία του φιλμ απέχει 7 μήνες από τώρα, η Universal ετοίμασε έναν 5λεπτο πρόλογο που ταξιδεύει τους θεατές 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, μια εποχή που οι δεινόσαυροι ήταν οι κυρίαρχοι της Γης. Ένα υψηλής παραγωγής βίντεο που σκηνοθέτησε ο Colin Trevorrow και που φιλοξενεί είδη δεινοσαύρων που δεν έχουμε ξαναδεί στα φιλμ του franchise.

Το "Jurassic World Dominion" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 10 Ιουνίου.

Δείτε τον 5λεπτο πρόλογο:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.