Πρώτη Ματιά Στο "Don't Look Up" Του Adam McKay

0

Πριν από μερικές μέρες, το Netflix ανακοίνωσε πως μέσα στο έτος 2021 θα κυκλοφορεί μια νέα ταινία κάθε εβδομάδα. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές, είναι το "Don't Look Up", το νέο φιλμ του Adam McKay που διαθέτει μεγάλο budget και ένα πραγματικά εντυπωσιακό cast.

"Το φιλμ αφηγείται την ιστορία δυο χαμηλόβαθμων αστρονόμων (Jennifer Lawrence & Leonardo DiCaprio), που μέσα από μια τεράστια ενημερωτική καμπάνια, προσπαθούν να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα, για έναν επερχόμενο κομήτη που πρόκειται να καταστρέψει την Γη. Μια καμπάνια όμως, που παρά τα συνταρακτικά νέα που αποκαλύπτει, δεν φαίνεται να προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου."

Πρώτη Ματιά Στο "Don't Look Up" Του Adam McKay

Αν και η πλοκή φέρνει στο νου ταινία καταστροφής, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια πολιτική σάτιρα με το γνωστό στυλ του Adam McKay, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαθέτει παρόμοιο ύφος με την κωμωδία "Dr. Strangelove" [1964] του Stanley Kubrick.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Adam McKay ("The Big Short", "Vice", "Step Brothers"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Linus Sandgren ("American Hustle", "La La Land"), ενώ την μουσική έχει επιμεληθεί ο Nicholas Britell ("If Beale Street Could Talk", "Moonlight").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των δυο αστρονόμων βρίσκονται οι Jennifer Lawrence και Leonardo DiCaprio, η Meryl Streep υποδύεται την Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Jonah Hill υποδύεται τον γιό της που είναι και Επικεφαλής του Επιτελείου του Λευκού Οίκου, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Cate Blanchett, Chris Evans, Timothée Chalamet, Himesh Patel, Scott Mescudi, Matthew Perry, Tomer Sisley, Tyler Perry, Melanie Lynskey, Ron Perlman, Ariana Grande.

Το "Don't Look Up" που καθυστέρησε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας, θα διατεθεί από το Netflix, μέσα στους επόμενους μήνες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.