Πρώτη Ματιά Στο "Bad Times at the El Royale"

0

Πρόκειται για το "Bad Times at the El Royale", το νέο φίλμ του σεναριογράφου Drew Goddard, που αποτελεί την δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά.

"Επτά ξένοι, όλοι τους με ένοχο παρελθόν, συναντιούνται στο αμαρτωλό ξενοδοχείο El Royale, δίπλα στη λίμνη Tahoe της California. Κατά την διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι τους θα έχουν μια ευκαιρία για εξελέωση... πρίν όλα πάνε κατά διαόλου."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Drew Goddard, ο σκηνοθέτης του "The Cabin in the Woods" και σεναριογράφος των "Daredevil", "The Martian", "World War Z" και "Cloverfield".

Πρώτη Ματιά Στο "Bad Times at the El Royale"

Ο Jeff Bridges στα γυρίσματα της ταινίας στον Καναδά.

Πρωταγωνιστούν οι Jeff Bridges ("The Big Lebowski", "Crazy Heart"), Chris Hemsworth ("Thor"), Jon Hamm ("Mad Men"), Nick Offerman ("Parks and Recreation"), Dakota Johnson, Cailee Spaeny, Mark O'Brien, Lewis Pullman, Cynthia Erivo, Hannah Zirke.

Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Seamus McGarvey ("Nocturnal Animals", "Godzilla", "The Avengers"), ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Jeremy Latcham ("Guardians of the Galaxy"), Steve Asbell και Drew Goddard.

Τα τελυταία χρόνια ο Drew Goddard έχει εξελιχθεί σε έναν απο τους πιο ενφιαφέροντες δημιουργούς του Hollywood, καθώς τα σενάρια του χαρακτηρίζονται απο την πρωτοτυπία και τον σκοτεινό τόνο, δυο χαρακτηριστικά που ελπίζουμε να δούμε και στην δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Ιανουάριο στο Βανκούβερ του Καναδά, ενώ η κυκλοφορία της στίς αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου του 2018.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.