Πρώτη Ματιά: "Jupiter Ascending" των Wachowski Brothers

0

"Σε ένα σύμπαν όπου οι άνθρωποι βρίσκονται στον πάτο της εξελικτικής σκάλας, μια νεαρή εξαθλιωμένη γυναίκα (Mila Kunis), αποτελεί στόχο δολοφονίας απο την Βασίλισσα του Σύμπαντος, επειδή η ύπαρξη της και μόνο απειλεί το Βασίλειο της."

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε σενάριο και σκηνοθεσία των Andy και Lana Wachowski ("The Matrix Trilogy", "Cloud Atlas") σε μια ιστορία που θυμίζει κάτι απο το "Snow White and the Huntsman" με την "κακή" Βασίλισσα να αναθέτει τη δολοφονία της "εκλεκτής" κοπέλας σε ενα κυνηγό επικυρηγμένων που αντί να την κυνηγήσει, την ερωτεύεται. To casting που είναι σε εξέλιξη έχει ήδη εξασφαλίσει τους Sean Bean, Eddie Redmayne, Mila Kunis και Channing Tatum.

Αν και τα αδέλφια Wachowski πάντα ασχολούνται με φουτουριστικά και ενδιαφέροντα σενάρια, το αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει πάντα καθώς η πολυπλοκότητα των ιδεών τους πολλές φορές οδηγεί σε χαώδεις και ασύνδετες ταινίες.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν σύντομα στο Λονδίνο ενώ η κυκλοφορία στις αίθουσες προορίζεται για το Φθινόπωρο του 2014.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.