Πρώτη Ματιά: "Hercules: The Thracian Wars"

0

Πρόκειται για μια συμπαραγωγή των στούντιο της MGM και της Paramount, βασισμένο στη εικονογραφημένη νουβέλα της Radical Comics απο τον Steve Moore και εμπνευσμένο απο τις περιπέτειες του Ελληνα ήρωα, Ηρακλή.

"Πρίν απο 3.200 χρόνια, μια βασανισμένη ψυχή που δεν ήταν ούτε άνθρωπος ούτε Θεός, βάδισε στη Γή. Ο Ηρακλής ήταν ο πανίσχυρος γιός του Θεού Δία, ένας τίτλος που δεν του πρόσφερε τίποτα πέρα απο βάσανα για όλη του τη ζωή. Υστερα απο πολύ μόχθο και την απώλεια της οικογένειας του, αυτή η σκοτεινή και βασανισμένη ψυχή γύρισε την πλάτη του στους Θεούς, βρίσκοντας την γαλήνη μόνο στο πεδίο της μάχης.

Μέσα στα χρόνια βρήκε την παρηγοριά στην παρέα έξι παρόμοιων ψυχών με μοναδικό δεσμό τους την αγάπη τους για τη μάχη και την παρουσία του θανάτου. Αυτοί οι άνδρες και γυναίκες ποτέ δεν αναρωτήθηκαν για ποιόν ή γιατί πολεμούν, παρά μόνο για την αμοιβή τους. Τώρα, ο Βασιλιάς της Θράκης έχει προσλάβει αυτούς τους μισθοφόρους για να εκπαιδεύσουν τους άνδρες του έτσι ώστε να γίνουν ο ισχυρότερος στρατός στην ιστορία.

Πλέον έχει έρθει η ώρα για αυτές τις χαμένες ψυχές, να διαπιστώσουν πόσο χαμηλά έχουν πέσει..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brett Ratner ("Rush Hour" franchise, "X-Men: The Last Stand"), που ακολουθεί μια πιο προσγειώμενη προσέγγιση του Ελληνα ήρωα, παρουσιάζοντας τον περισσότερο σαν άνθρωπο αφήνοντας στην άκρη το μεταφυσικό. Ο Ηρακλής δεν παρουσιάζεται σαν ο γιός του Δία, αλλά σαν ένας θνητός με τρομερή φήμη.

Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Ryan Condal ("The Sixth Gun") και ο ελληνικής καταγωγής Evan Spiliotopoulos (" Wanted 2 "). Το cast που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει ήδη εξασφαλίσει τους Dwayne Johnson (Ηρακλής), John Hurt, Joseph Fiennes, Rebecca Ferguson, Rufus Sewell, Ian McShane.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

John Hurt

John Hurt

Rufus Sewell

Rufus Sewell

Rebecca Ferguson

R. Ferguson

Joseph Fiennes

Joseph Fiennes

Αν και η ελληνική μυθολογία αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης, η επιλογή του Brett Ratner στο ρόλο του σκηνοθέτη και του Dwayne Johnson για τον πρωταγωνιστικό ρόλο προβληματίζουν...

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Μαϊο στη Ουγγαρία, ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες αναμένεται να γίνει μέσα στο 2014.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.