Πρώτη Ματιά: "Her" του Spike Jonze

0

"Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ο Theodore (Joaquin Phoenix), αγοράζει ένα νέο λειτουργικό σύστημα που έχει κατασκευαστεί για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του μοντέρνου χρήστη. Πρός έκπληξη του Theodore, μια ρομαντική σχέση αναπτύσσεται μεταξύ του και του λειτουργικού συστήματος. Αυτή η ασυνήθιστη ερωτική ιστορία αναμιγνύει την επιστημονική φαντασία και το ρομάντζο σε μια γλυκιά ιστορία που εξερευνά τη φύση του έρωτα και τους τρόπους που η τεχνολογία μας απομονώνει και μας συνδέει όλους..."

Πρωτότυπη κωμωδία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Spike Jonze ("Being John Malkovich", "Where the Wild Things Are", "Adaptation").

Πρωταγωνιστούν οι Joaquin Phoenix, Amy Adams, Olivia Wilde, Rooney Mara, Samantha Morton, Sam Jaeger, Laura Meadows, Portia Doubleday, Caroline Jaden Stussi, Katherine Boecher, Alia Janine, Luka Jones.

Υπό την καθοδήγηση του "ιδιαίτερου" Spike Jonze, το "Her" σατυρίζει την εξάρτηση του σύγχρονου ανθρώπου με την τεχνολογία και την υπερβολή που προκύπτει απ'αυτήν, θύμιζοντας κάτι απο τα τραγελαφικά που προέκυψαν όταν η Apple λάνσαρε το Siri στο iPhone.

Το "Her" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 και το cinemode θα σας ενημερώσει για ότι νεότερο και για το trailer όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.