Πρώτη Ματιά: "Big Eyes" του Tim Burton

0

"Ενα δράμα που εστιάζει στην εξέλιξη της ζωγράφου Margaret Keane, την εκπληκτική επιτυχία που γνώρισαν τα έργα της στη δεκαετία του 50' & 60' και τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν με τον σύζυγο της που προσπάθησε να διεκδικήσει τα έργα της, ως δικά του."

Βιογραφικό δράμα σε σκηνοθεσία Tim Burton και σενάριο των Scott Alexander ('The People vs. Larry Flynt", "Ed Wood") & Larry Karaszewski ("Man on the Moon", "Ed Wood").

Πρωταγωνιστούν οι Amy Adams, Christoph Waltz, Jason Schwartzman, Krysten Ritter, Terence Stamp, Danny Huston, Elisabetta Fantone, Leela Savasta, Jon Polito, David Milchard, Vanessa Ross, James Saito.

To 1950 o Walter Keane (Christoph Waltz) έγινε διάσημος με τους πίνακες του που απεικόνιζαν παιδιά με μεγάλα μάτια. Λίγο αργότερα όμως θα αποδειχθεί ότι οι πίνακες δεν ήταν δικοί του αλλά της συζύγου του Margaret Keane (Amy Adams), κάτι που οδήγησε το ζευγάρι σε διαζύγιο και δικαστική διαμάχη.

Υστερα απο το εξαιρετικό "Ed Wood" που κυκλοφόρησε το 1994, ο Tim Burton σκηνοθετεί ένα ακόμη βιογραφικό δράμα με πολύ αξιόλογο cast και ενδιαφέρουσα ιστορία που πιθανότατα θα αποσπάσει υποψηφιότητες για Oscar.

Το "Big Eyes" αναμένεται να κυκλοφορήσει στίς αίθουσες το φθινόπωρο του 2014.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.