Πρώτη Ματιά: "Antiviral" απο τον Brandon Cronenberg

0

"Αφού μολύνθηκε απο τον ιό που σκότωσε την διάσημη Hannah Geist, ο Syd March πρέπει να ξεδιπλώσει το κουβάρι του μυστηρίου γύρω απο το θάνατο το της για σώσει την ίδια του τη ζωή." Σκηνοθετικό ντεπούτο για τον Brandon Cronenberg γιό του διάσημου σκηνοθέτη και μέτρ της διαστροφής David Cronenberg. Φανταστείτε ενα κόσμο όπου οι άνθρωποι έχουν τέτοια εμμονή με τους celebrities, που πληρώνουν για τους χορηγηθεί ο ίδιος ιός που σκότωσε κάποιο διάσημο, έτσι ώστε να αποκτούν κάποιο βιολογικό δεσμό.

Βέβαια μια τέτοια ιστορία μόνο κάποιο μέλος της οικογένειας Cronenberg θα μπορούσε να σκεφτεί και απο ότι φαίνεται ο νεότερος Cronenberg βαδίζει ακριβώς στα χνάρια του πατέρα του, δημιουργώντας ένα άρρωστο και διεστραμένο θρίλερ που προβλήθηκε στις Κάννες πρίν απο μερικές ημέρες.

Πρωταγωνιστούν οι Caleb Landry Jones, Sarah Gadon, Malcolm McDowell, Douglas Smith, Joe Pingue, Nicholas Campbell. Η κυκλοφορία της ταινίας στο cinema δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ενώ παρακάτω θα βρείτε ένα μικρό και περιέργο teaser που δίνει μια γεύση απο την περίεργη ατμόσφαιρα της ταινίας.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.