Πρώτα Στοιχεία Γύρω Απο Το "Shadow in the Cloud"

0

Μέσα στον καταιγισμό των κινηματογραφικών νέων, που δυστυχώς μονοπολούνται απο τα reboot, τα remakes και τα sequels των comic ταινιών, κατά καιρούς το "ραντάρ" μας πιάνει και κάποια νέα γύρω απο χαμηλότερου προφίλ νέα, που όμως φαντάζουν να διαθέτουν περισσότερο ενδιαφέρον (στα χαρτιά τουλάχιστον).

Ενα απο αυτά είναι και το "Shadow in the Cloud", ενα νέο θρίλερ τρόμου, που φαίνεται να διαθέτει μια αρκετά πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ιστορία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φίλμ εξελίσσεται κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και εστιάζει σε μια πιλότο ενός αμερικανικού βομβαρδιστικού B-17, η οποία επιβιβάζεται στο αεροπλάνο με μια μυστηριώδη μαύρη τσάντα απόρρητου περιεχόμενου και διαταγές για την μεταφορά της. Σύντομα όμως η κατάσταση στον αέρα θα πάρει μια απροδόκητη τροπή, καθώς η νεαρή πιλότος θα βρεθεί αντιμέτωπη με ενα ενοχλητικό ανδρικό πλήρωμα, μια Γιαπωνέζικη ενέδρα και μια μυστηριώδη οντότητα που τους στοιχειώνει. Πλέον, η σμηναγός Maude Gardner θα πρέπει να φτάσει στα όρια της για να προστατέψει το πλήρωμα, το αεροσκάφος και το πολύ σημαντικό φορτίο που μεταφέρει.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Max Landis ("Chronicle", "Dirk Gently's Holistic Detective Agency"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Roseanne Liang ("My Wedding and Other Secrets").

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο την Chloë Grace Moretz ("Let Me In", "Kick-Ass"), ενώ σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα ονόματα του υπόλοιπου cast.

Το "Shadow in the Cloud" που ακόμη δεν έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.