Ο Zack Snyder Θα Σκηνοθετήσει Το "Army of the Dead"

0

Ύστερα απο μια ιδιαίτερα ταραχώδη περιόδο στην ζωή του, με μια οικογενειακή τραγωδία και την αποχώρηση του απο την σκηνοθεσία του "Justice League", ο Zack Snyder επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το "Army of the Dead", το νέο zombie φίλμ του Netflix.

"Ύστερα απο το ξέσπασμα μιας zombie επιδημίας στο Las Vegas, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το απόλυτο ρίσκο, εισβάλοντας στη αποκλεισμένη ζώνη για την εκτέλεση της μεγαλύτερης ληστείας που έχει ποτέ επιχειρηθεί."

Όπως προαναφέραμε στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Zack Snyder ("300", "Watchmen", "Man of Steel"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joby Harold ("King Arthur: Legend of the Sword"), βασισμένος σε μια ιστορία που έγραψε ο σκηνοθέτης του φίλμ.

Σύμφωνα με τον Zack Snyder:

"Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν δεσμά για εμένα. Αυτή τη φορά θα έχω την ευκαιρία να εκφραστώ μέσα απο ενα συγκεκριμένο είδος ταινιών. Αυτό το φίλμ θα είναι το πιο γαμάτο, συνειδητοποιημένο και ασύλληπτο zombie φίλμ που έχει δεί ποτέ κανείς. Κανείς δεν μου έδωσε τόση δημιουργική ελευθερία στο παρελθόν."

Ο Snyder έγινε ευρύτερα γνωστός το 2004 με το zombie φίλμ "Dawn of the Dead", ενώ δυο χρόνια αργότερα έκανε το μεγάλο μπάμ στο Hollywood με το εντυπωσιακό "300", μια πρωτοποριακή ταινία που άλλαξε τα δεδομένα στα φίλμ του είδους. Όμως η συνέχεια δεν υπήρξε το ίδιο καλή για τον Αμερικανό σκηνοθέτη, καθώς η πανάκριβη κινηματογραφική μεταφορά του "Watchmen" [2009] δεν κατάφερε να συγκινήσει κοινό και κριτικούς, κάτι που συνέβη και με το "Sucker Punch" του 2011.

Αμέσως μετά, ο Snyder ανέλαβε απο την Warner Bros. τον συντονισμό του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC Comics και σκηνοθέτησε το "Man of Steel" [2013], το reboot απο το franchise του Superman. Μια πανάκριβη ταινία comic, που αν και αξιοπρεπής, δεν κατάφερε να φέρει μεγάλα κέρδη στα ταμεία της Warner Bros, η οποία συνέχισε να τον στηρίζει αναθέτοντας του και την σκηνοθεσία του "Batman v Superman: Dawn of Justice", ενα μετριότατο φίλμ που αποτέλεσε την αρχή του τέλους για την παρουσία του στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Ένα τέλος που ήρθε ενα χρόνο αργότερα και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του "Justice League", με τον σκηνοθέτη να αποχωρεί καθώς την ίδια χρονική περίοδο αυτοκτόνησε η κόρη του Autumn.

Με την δημιουργική ελευθερία που φημίζεται οτι παρέχει το Netflix, ο Zack Snyder έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια δυναμική επιστροφή, καθώς το "Army of the Dead" κινείται μέσα στην ζώνη άνεσης του σκηνοθέτη που διακρίνεται για τις εντυπωσιακές σκηνές δράσης...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.