Ο Travis Fimmel Πρωταγωνιστής Στο "World of Warcraft"

0

Αν και η μεταφορά του διάσημου videogame της Blizzard βρίσκεται εδώ και χρόνια "στα χαρτιά", απ'ότι φαίνεται αυτή τη φορά η προσπάθεια είναι σοβαρή και πραγματική. Υστερα απο την πρόσληψη του σκηνοθέτη Duncan Jones ("Moon", "Source Code") που ανακοινώθηκε στις αρχές του χρόνου και την αντικατάσταση του σεναριογράφου Robert Rodat ("Saving Private Ryan", "The Patriot") απο τον Charles Leavitt ("K-PAX", "Blood Diamond"), σειρά φαίνεται να πέρνει και το cast.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κεντρικοί πρωταγωνιστικοί ρόλοι θα είναι τέσσερις, με τον ένα απο αυτούς να έχει ήδη καταλήξει στον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς "Vikings", Travis Fimmel. Υστερα απο μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σαιζόν, η σειρά εποχής του "History Channel" κέρδισε τις εντυπώσεις και "έβαλε" το όνομα του Fimmel στο κινηματογραφικό τοπίο.

Για τους υπόλοιπους ρόλους έχουν ακουστεί τα ονόματα της Paula Patton, του Colin Farrell, του Anton Yelchin, του Anson Mount και του Paul Dano.

Οσον αφορά την πλοκή, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βασιστεί στα δύο πρώτα μέρη του παιχνιδιού, το "Orcs & Humans" και το "Tides of Darkness" και θα έχει ως βασικούς χαρακτήρες τον πανίσχυρο μάγο Khadgar, τον μέντορα του Medivh και τον πολεμιστή Anduin Lothar.

Ολα δείχνουν ότι το "World of Warcraft" βρίσκεται σε καλό δρόμο, σε μια εποχή που όλα δείχνουν ότι τα videogames θα αποτελέσουν τη νέα δεξαμενή του Hollywood...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.