Ο Tarsem Singh Θα Σκηνοθετήσει το "Panopticon"

0

Αν και το "Panopticon" της GK Films, επρόκειτο να γυριστεί το 2010 με σκηνοθέτη τον Peter Cornwell ("The Haunting in Connecticut"), τελικώς η προσπάθεια "βάλτωσε", με την ταινία να μένει τελικώς στα χαρτιά.
Οπως όλα δείχνουν όμως, το project φαίνεται να παίρνει και πάλι μπροστά καθώς η εταιρεία παραγωγής Good Universe απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας, αναθέτοντας την σκηνοθεσία στον ιδιαίτερα ταλαντούχο Ινδό σκηνοθέτη-visualist Tarsem Singh ("The Fall", "The Cell", "Immortals").

Σύμφωνα με την αρχική πλοκή της ταινίας:

"Ενας πωλητής λαμβάνει ένα ηχογραφημένο μήνυμα απο τον ίδιο του τον εαυτό, που του λέει ότι ο κόσμος πρόκειται να τελειώσει σύντομα και ότι ο μόνος που μπορεί να τον σώσει είναι ο ίδιος. Είναι ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, καθώς προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του πάζλ και να σώσει την ανθρωπότητα."

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Craig Rosenberg ("The Uninvited", "After the Sunset") ενώ στη παραγωγή βρίσκονται οι Andrew Lazar, Nathan Kahane και Joe Drake.

Η συμμετοχή του Tarsem Singh στο "Panopticon", προμηνύει εντυπωσιακές εικόνες που αν συνδυαστούν με αξιόλογους ηθοποιούς, τότε θα μπορούμε να αναμένουμε για κάτι το ιδιαίτερο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.