Ο Scott Derrickson Θα Σκηνοθετήσει Το Sequel Του "Labyrinth"

0

Οι εξελίξεις γύρω απο το "Labyrinth", της cult ταινίας του 1986, που σκηνοθέτησε ο Jim Henson ("The Muppet Show") είναι αρκετά μπερδεμένες και συνεχώς μεταβαλλόμενες, όμως το σίγουρο είναι πως είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο θα έχουμε κάποιο prequel ή sequel της ιστορίας, καθώς βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου το Hollywood δεν αφήνει τίποτε στην ησυχία του. Έτσι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο σχέδιο της TriStar Pictures είναι η δημιουργία ενός sequel που θα συνεχίσει την ιστορία, ένα φιλμ που θα γράψει η Maggie Levin ("Into the Dark") και θα σκηνοθετήσει ο Scott Derrickson.

"Η Sarah (Jennifer Connelly), είναι ένα νεαρό κορίτσι που εντελώς εγωιστικά εύχεται να εξαφανιστεί ο ενοχλητικός, μικρός της αδελφός. Σύντομα όμως διαπιστώνει ότι ευχή της θα πραγματοποιηθεί και αν θέλει να την αποτρέψει θα πρέπει εντός 13 ωρών να διασχίσει ένα τεράστιο λαβύρινθο, πρίν ο The Goblin King (David Bowie) πάρει τον αδελφό της για πάντα. Κατά την διάρκεια της ιδιαίτερα δύσκολης προσπάθειας της, θα συναντήσει διάφορα φανταστικά πλάσματα και θα αναγκαστεί να κάνει διάφορα περίεργα πράγματα για να σώσει τον μικρό της αδελφό."

Ο Scott Derrickson Θα Σκηνοθετήσει Το Sequel Του "Labyrinth"

Ο Derrickson έγινε ευρύτερα γνωστός το 2005 με το "The Exorcism of Emily Rose", το 2008 ακολούθησε το "The Day the Earth Stood Still" και μερικά χρόνια αργότερα τα θρίλερ τρόμου "Sinister" και "Deliver Us from Evil". Το μεγάλο άλμα στην καριέρα όμως, ήρθε το 2016 με το "Doctor Strange", ένα ιδιαίτερο comic φιλμ.

Όσον αφορά την πλοκή και το cast, εκεί οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως το φιλμ θα εξελίσσεται αρκετά χρόνια μετά το πρώτο και πως πιθανότατα θα επιστρέψει η Jennifer Connelly ("A Beautiful Mind", "The Day the Earth Stood Still").

Ο Scott Derrickson Θα Σκηνοθετήσει Το Sequel Του "Labyrinth"

Με σκηνοθέτη τον Jim Henson ("The Muppet Show"), παραγωγό τον George Lucas και τον David Bowie στο ρόλο του Goblin King, το πρώτο φιλμ toy "Labyrinth" αποτελεί μια special και πλέον cult ταινία, με μοναδική ατμόσφαιρα που πολύ δύσκολα η Tristar θα καταφέρει να ξαναζωντανέψει...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.