Ο Roger Avary Θα Σκηνοθετήσει τη Μεταφορά του "Castle Wolfenstein"

0

Υστερα απο το "Assassin’s Creed", ένα ακόμη video game ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για το "Castle Wolfenstein" που δημιούργησε η Muse Software και πρωτοκυκλοφόρησε το 1981 σε περιβάλλον Atari 8-bit και Commodore 64.

"Ενας νεαρός Αμερικανός στρατιώτης και ένας Βρετανός ειδικός πράκτορας, έχουν αναλάβει την μυστική αποστολή να εισχωρήσουν στο κάστρο Wolfenstein, εκεί όπου αναμένεται να παραστεί ο Αδόλφος Χίτλερ με αφορμή την παρουσίαση ενός νέου όπλου. Εκεί όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με το μεταφυσικό τμήμα των SS, επικεφαλής του οποίου είναι ο διαβόητος διοικητής Himmler. Οι δυο ήρωες θα πολεμήσουν, όχι μόνο για τη ζωή τους αλλά και για μια αποστολή που μπορεί να αλλάξει την έκβαση του πολέμου."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο της νέας ταινίας, θα είναι ο βραβευμένος με Oscar σεναριογράφος του "Pulp Fiction", Roger Avary ("Killing Zoe", "Beowulf", "The Rules of Attraction"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Samuel Hadida ("Resident Evil", "Perfume: The Story of a Murderer").

Με τον Avary να δηλώνει λάτρης του video game, το project φαντάζει πολύ ενδιαφέρον με τα μυστικά πειράματα των SS για τη δημιουργία υπερ-στρατιωτών και τεράτων να κάνει τη φαντασία να οργιάζει.

Αν και η ταινία ανακοινώθηκε μόλις σήμερα, ο θόρυβος που δημιούργησε είναι ήδη μεγάλος και το cinemode θα σας ενημερώνει για ότι νεότερο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.