Ο Mahershala Ali Είναι Ο Νέος "Blade"

0

Σε μια κινηματογραφική εποχή όπου όλα (δυστυχώς) περιστρέφονται γύρω απο τους comic ήρωες, το franchise του Blade δεν θα μπορούσε να παραμείνει ανενεργό. Έτσι και κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Marvel στο Hall H του Comic-Con, το στούντιο ανακοίνωσε πως το franchise θα επιστρέψει στον κινηματογράφο με τον Mahershala Ali να αναλαβάνει το ρόλο του μεροβάτη κυνηγού vampire, που αποτελεί ενα υβρίδιου ανθρώπου και βρυκόλακα.

Το κινηματογραφικό franchise του "Blade" ξεκίνησε το 1998, με το εντυπωσιακό φίλμ που σκηνοθέτησε ο Stephen Norrington, με τον Wesley Snipes να φαντάζει ιδανικός στον πρωταγωνιστικό ρόλο του κυνηγού βρυκολάκων.

Ο Mahershala Ali Είναι Ο Νέος "Blade"

Σκηνή απο την ταινία "Blade" του 1998, με τον Wesley Snipes στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2002 ακολούθησε το εξίσου αξιόλογο "Blade II" με σκηνοθέτη τον Guillermo del Toro, που έφερε κάτι απο το δικό του ιδιαίτερο στύλ στο franchise. Όμως οι εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησαν τα δυο πρώτα φίλμ, αμαυρώθηκαν απο το πολύ κακό τρίτο φίλμ "Blade: Trinity" του 2004, που σκηνοθέτησε ο David S. Goyer, ενα φίλμ τόσο κακό που έβαλε το franchise στο "ψυγείο".

Τα τελευταία χρόνια ο Mahershala Ali έχει εξελιχθεί σε εναν απο τους καλύτερους ηθοποιούς του Hollywood, με εξαιρετικές ερμηνείες τόσο στον κινηματογράφο με το "Moonlight" και το "Green Book", όσο και στην τηλεόραση με το "House of Cards" και πιο πρόσφατα με το "True Detective". Ερμηνείες που του έχουν χαρίσει δυο Oscar και μια Χρυσή Σφαίρα.

Με τον Ali να φαντάζει ιδανικός για τον ρόλο, το franchise θα έχει μια νέα ευκαιρία για διάκριση, αν και εφόσον η Disney διατηρήσει τον σκοτεινό και βίαιο τόνο που χαρακτήρισε τα δυο πρώτα εξαιρετικά φίλμ. Κάτι που μάλλον φαντάζει απίθανο, καθώς τα τελευταία χρόνια οι comic ταινίες των Marvel-Disney χαρακτηρίζονται απο εναν ανάλαφρο τόνο, με ανέμπνευστες ιστορίες και χωρίς καμία ουσία...'

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.