Ο M. Fassbender Πρωταγωνιστής & Παραγωγός του Assassin's Creed

0

Η εταιρεία παραγωγής New Regency ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την εταιρεία Ubisoft για την μεταφορά του videogame "Assassin's Creed" στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγγραφή του σεναρίου έχει ήδη ξεκινήσει ενώ η παραγωγή της ταινίας θα κινηθεί σε πολύ γρήγορους ρυθμούς με την εταιρεία Ubisoft Motion Pictures να έχει τον πρώτο λόγο στην υλοποίηση.

Michael Fassbender

Michael Fassbender

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ήρωα Altaïr θα βρεθεί ο Michael Fassbender ("300", "X-Men: First Class", "Shame"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Το videogame "Assassin's Creed" κυκλοφόρησε το 2007 και συνολικά μετρά 12 εκδόσεις και πωλήσεις που ξεπερνούν τις 38 εκατ. κόπιες, με το story του να επικεντρώνεται σε ενα ένα άνδρα που ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με σκοπό να δρά στη σκιά διάφορων μεγάλων γεγονότων.

Με τη Ubisoft να διαβεβαιώνει ότι η ταινία θα μείνει πιστή στο παιχνίδι και με τη συμμετοχή του Fassbender, το "Assassin's Creed" φαντάζει ενδιαφέρον και το cinemode θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο φιλόδοξο project.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.