Ο Ken Levine Θα Γράψει το Σενάριο του Remake του "Logan’s Run"

0

Υστερα απο 37 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία της cult ταινίας "Logan’s Run" και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, η Warner Bros. φαίνεται να είναι αποφασισμένη να επανεκκινήσει την προσπάθεια για το remake της sci-fi ταινίας.

"Σε μια τρομακτική κοινωνία του μέλλοντος, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ζήσει πέρα απο το 30κοστό έτος της ηλικίας του. Αυτοί που αψηφούν το νόμο χαρακτηρίζονται ως φυγάδες και καταδικάζονται σε θάνατο."

Πρώτη κίνηση της νέας προσπάθειας, αποτελεί η πρόσληψη του Ken Levine, του δημιουργού της σειράς video games "BioShock", που θα αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου, ένα σενάριο όπου κατά το παρελθόν είχαν επίσης ασχοληθεί οι Alex Garland ("28 Days Later", "Dredd") και Andrew Baldwin και που σίγουρα θα βασιστεί στη νουβέλα του William F. Nolan.

Οσον αφορά τον σκηνοθέτη, η Warner Bros. φαίνεται να βρίσκεται σε αναζήτηση καθώς οι παλαιότεροι υποψήφιοι Carl Rinsch ("47 Ronin") και Nicolas Winding Refn ("Pusher", "Drive"), δεν φαίνεται να αποτελούν πλέον τις πρώτες επιλογές.

Με την εμπειρία του Ken Levine απο το επίσης φουτουριστικό "BioShock" και την πιθανή προσθήκη ενός αξιόλογου σκηνοθέτη, το remake του "Logan’s Run" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ενδιαφέρον...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.