Ο Jack Huston Στο Ρόλο Του Ben-Hur

0

Σύμφωνα με το deadline, η MGM και Paramount βρήκαν στο πρόσωπο του Jack Huston, τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Juda Ben-Hur (Charlton Heston) στο επερχόμενο remake της κλασσικής ταινίας του William Wyler που κυκλοφόρησε το 1959, κερδίζοντας 11 Oscars.

"Ενας Εβραίος πρίγκηπας παγιδεύεται απο ένα Ρωμαίο αξιωματικό (και φίλο του), για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Ετσι, καταδικάζεται και στέλνεται στίς γαλέρες σαν σκλάβος για την υπόλοιπη ζωή του. Εκεί όμως θα ξανακερδίσει την ελευθερία του και θα επιστρέψει πίσω αναζητώντας την εκδίκηση του."

Ο Huston έγινε ιδιαίτερα γνωστός απο την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά "Boardwalk Empire", στο ρόλο του μασκοφόρου δολοφόνου Richard Harrow, ένα ρόλο που ερμήνευσε αριστοτεχνικά.

Την σκηνοθεσία του remake έχει αναλάβει ο Timur Bekmambetov ("Night Watch", "Abraham Lincoln: Vampire Hunter"), ενώ το σενάριο που βασίζεται στη νουβέλα του Lew Wallace, έγραψαν ο Keith Clarke ("The Way Back") και ο John Ridley ("12 Years a Slave").

Εκτός απο τον Jack Huston, η MGM έχει εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του Morgan Freeman στο ρόλο του Ildarin (του Άραβα που εκπαίδευσε τον Ben-Hur), ενώ αυτή τη στιγμή το στούντιο αναζητά τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Messala, τον φίλο και αργότερα θανάσιμο εχθρό του Ben-Hur.

Αν και οι μέχρι τώρα συντελεστές είναι πολύ αξιόλογοι, η απορία μας παραμένει: γιατί να ξαναγυρίσεις μια ταινία που κέρδισε 11 Oscars?

Το remake του "Ben-Hur" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στις 26 Φεβρουαρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.