Ο Idris Elba Θα Πρωταγωνιστήσει Στο "Deeper"

0

Αν και το "Deeper", ξεκίνησε με τελείως διαφορετικό σχεδιασμό που ήθελε στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Bradley Cooper ("Silver Linings Playbook") και στην σκηνοθεσία τον Kornel Mundruczo ("White God"), τους τελευταίους μήνες τα δεδομένα άλλαξαν κατά πολύ στο μεταφυσικό θρίλερ του σεναριογράφου Max Landis ("Chronicle", "Victor Frankenstein", "Dirk Gently").

"Ενας ατιμωμένος αστροναύτης αναλαμβάνει μια άκρως επικίνδυνη αποστολή: να καταδυθεί σε μια τάφρο στον ωκεανό, μια πρόσφατη και ιδιαίτερα μυστηριώδη ανακάλυψη που θεωρείται ώς το χαμηλότερο σημείο της γής. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα διαρκώς κλιμακούμενο κίνδυνο και μια ψυχολογική και σωματική μάχη ενάντια σε μυστηριώδεις δυνάμεις."

Έτσι, στην σκηνοθεσία βρίσκεται πλέον ο Baltasar Kormakur, ο οποίος διαθέτει αρκετή εμπειρία στις ταινίες γύρω απο τα στοιχεία της φύσης ("Everest", "Adrift", "The Deep"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να βρεθεί ο Idris Elba ("Luther", "The Dark Tower"), ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την MGM.

Με δυο αλλαγές που ίσως να είναι και πρός το καλύτερο, η πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του ικανού για το καλύτερο και το χειρότερο Max Landis, αρχίζει να αποκτά σαρκά και οστά και ίσως εξελιχθεί σε ενα πολύ αξιόλογο μεταφυσικό θρίλερ.

Το "Deeper", που σύμφωνα με τους παραγωγούς Max Landis και David S. Goyer ("Da Vinci's Demons"), διαθέτει παρόμοιο τόνο με τα φίλμ "Gravity" και "The Martian", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.