Ο Dan Trachtenberg Θα Σκηνοθετήσει Το Νέο "Predator"

0

Αν και το franchise του "Predator" πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς τα νέα φιλμ είναι το ένα χειρότερο από το άλλο, η 20th Century Studios δεν φαίνεται διατεθειμένη να τα παρατήσει και θα προσπαθήσει για μια ακόμη φορά να σπάσει την κατάρα.

To franchise του "Predator" ξεκίνησε το 1987 με το φιλμ του John McTiernan που είχε ως πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger, μια ταινία που δικαίως θεωρείται ως μια από τις καλύτερες sci-fi περιπέτειες όλων των εποχών.

Ο Dan Trachtenberg Θα Σκηνοθετήσει Το Νέο "Predator"

Σκηνή από την ταινία του 1987 με τον Arnold Schwarzenegger.

Το 1990 κυκλοφόρησε η συνέχεια με το κατώτερο πλην αξιοπρεπές "Predator 2";, με πρωταγωνιστή τον Danny Glover και σκηνοθέτη τον Stephen Hopkins ("Blown Away", "24").

Το 2004 & το 2007 κυκλοφόρησαν δυο αδιάφορες spi-off ταινίες, το "Alien vs. Predator" και το "Aliens vs. Predator: Requiem" αντίστοιχα, ενώ το 2010 o Robert Rodriguez και ο Nimród Antal προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αναβιώσουν το franchise με την ταινία "Predators". Τα προβλήματα του franchise συνεχίστηκαν και το 2018, καθώς ο Shane Black ("Iron Man 3", "The Nice Guys"), σκηνοθέτησε το εξίσου αποτυχημένο "The Predator".

Και έτσι φτάνουμε στο 2020 και μια νέα προσπάθεια που θα αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Dan Trachtenberg. Με μια μόλις ταινία στο βιογραφικό του, το αξιόλογο "10 Cloverfield Lane" και την σκηνοθεσία του πιλότου του "The Boys", ο νεαρός σκηνοθέτης θα κληθεί να αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο της δημιουργίας ενός αξιοπρεπούς sequel, σε ένα franchise που θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη μοίρα, καθώς διαθέτει ένα πολύ έξυπνο concept και το καλύτερο design εξωγήινου που έχουμε δει ποτέ σε ταινία του Hollywood.

Ο Dan Trachtenberg Θα Σκηνοθετήσει Το Νέο "Predator"

Ο Dan Trachtenberg στα γυρίσματα της ταινίας "10 Cloverfield Lane".

Το σενάριο του νέου φιλμ (που σίγουρα θα αγνοήσει θεματικά όλα τα προηγούμενα), θα γράψει ο εξίσου άπειρος Patrick Aison, ο οποίος έχει γράψει μόνο τέσσερα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών "Treadstone", "Tom Clancy's Jack Ryan", "Kingdom" και "Wayward Pines".

Με δυο νεαρούς δημιουργούς στο τιμόνι, δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε πως θα φέρουν νέα πνοή στο ταλαιπωρημένο franchise και θα μας χαρίσουν ένα sequel του "Predator" με σοβαρή πλοκή, ατμόσφαιρα τρόμου και χωρίς το σαχλό χιούμορ που πλέον διαθέτουν όλες οι περιπέτειες του Hollywood...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.