Ο Cedric Nicolas-Troyan Θα Σκηνοθετήσει το Remake του "Highlander"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Summit Entertainment ανέθεσε την σκηνοθεσία του remake του "Highlander" στον Cedric Nicolas-Troyan. Tο remake του "Highlander" δεν είναι νέα ιστορία, καθώς πλανάται στο Hollywood εδώ και χρόνια, ενώ μέχρι σήμερα η σκηνοθεσία του remake έχει αλλάξει πολλά χέρια (Justin Lin, Juan Carlos Fresnadillo).

Το "Highlander" θα αποτελέσει την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Troyan, που στο παρελθόν έχει εργαστεί στα ειδικά εφέ και ως βοηθός σκηνοθέτη στο "Snow White and the Huntsman".

Το σενάριο του remake έχουν αναλάβει οι Matt Holloway ("Iron Man") και Art Marcum ("Punisher: War Zone"), ενώ πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και το casting.

Η πρώτη ταινία του "Highlander" κυκλοφόρησε το 1986 με πρωταγωνιστές τους Christopher Lambert και τον Sean Connery σε ένα ρόλο έκπληξη, ενώ η σκηνοθεσία ήταν του Russell Mulcahy ("Resident Evil: Extinction", "The Shadow").

"Ο Connor MacLeod (Christopher Lambert) είναι ένας απο τους λιγοστούς επιζώντες μιας φυλής αθανάτων. Τα μέλη της φυλής μονομαχούν μεταξύ τους για αιώνες, με σκοπό να μείνει μόνο ένας επιζών, αυτός που θα κατακτήσει τον απόλυτο διαφωτισμό, μια δύναμη ιδιαίτερα επικίνδυνη αν πέσει στα λάθος χέρια. Οι αθάνατοι μπορούν να θανατωθούν μόνο με αποκεφαλισμό, έτσι καταδιώκουν ο ένας τον άλλο ανά τους αιώνες και τις ηπείρους επιδιώκοντας την αποφασιστική μονομαχία που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην υπέρτατη δύναμη."

Χρησιμοποιώντας την - όχι και τόσο διαδεδομένη τότε - τεχνική των flashbacks, το σκοτεινό και βίαιο "Highlander" ήταν μια άκρως πρωτότυπη περιπέτεια φαντασίας που αν και αρχικά δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αργότερα απέκτησε πολλούς θαυμαστές. Την αρχική ταινία διαδέχθηκαν τέσσερις μέτριες εως κακές συνέχειες και μια τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε απο το 1992 μέχρι και το 1998.

highlander

Sean Connery & Christopher Lambert στην ταινία του 1986

Η παραγωγή του νέου "Highlander" θα ξεκινήσει μέσα στο 2014 με σκοπό η ταινία να κυκλοφορήσει στίς αίθουσες μέσα στο 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.