Ο Ben Wheatley Θα Σκηνοθετήσει Το "Tomb Raider 2"

0

Το κινηματογραφικό franchise του "Tomb Raider" αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς αν και μετρά τρία φίλμ, κανένα απο αυτά δεν είναι καλό και παρά αυτό το αρνητικό ιστορικό, πάντα υπάρχει μια νέα ταινία "στα σκαριά". Αυτή τη φορά όμως, η νέα ταινία φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα απο ποτέ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, την σκηνοθεσία του "Tomb Raider 2" έχει αναλάβει ο Ben Wheatley (!), ενας σκηνοθέτης ανεξάρτητου ύφους και πολύ ιδιαίτερου και περιέργου στύλ.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης έγινε ευρύτερα γνωστός το 2012 με την ταινία "Sightseers", ενώ ενα χρόνο αργότερα ακολούθησε το "A Field in England". Το 2015 ο Wheatley σκηνοθέτησε το "High-Rise" και ενα χρόνο αργότερα το "Free Fire". Βλέποντας κανείς τα φίλμ που έχει σκηνοθετήσει ο Ben Wheatley τα τελευταία χρόνια, αυτό που μπορεί να παρατηρήσει είναι πως μιλάμε για αντιεμπορικά φίλμ με περίεργες ιστορίες και εκκεντρικό στύλ. Παρόλα αυτά, η Warner Bros. του έδωσε την σκηνοθετική καρέκλα του νέου sequel της sexy εξευρευνήτριας και αυτό απο μόνο του αρκεί για να μας αναγκάσει να παρακολουθήσουμε απο κοντά τις εξελίξεις στο νέο project, που αν μη τι άλλο αναμένεται απρόβλεπτο και πολύ διαφορετικό απο τις προηγούμενες αδιάφορες ταινίες του franchise.

Όπως προαναφέραμε ο Ben Wheatley έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, το σενάριο έχει γράψει η μόνιμη συνεργάτης του Amy Jump ("A Field in England", "Free Fire"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lara Croft θα επιστρέψει η Alicia Vikander ("Ex Machina"), η οποία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο.

Αν και το παρελθόν μας έχει αποδείξει οτι όλοι αποτυγχάνουν στις μεταφορές των videogames στον κινηματογράφο, με τελευταίο παράδειγμα τον Justin Kurzel και το "Assassin's Creed", ο εκκεντρικός Ben Wheatley θα έχει και αυτός την ευκαιρία του, σε μια ταινία που θα αποτελέσει το πιο mainstream φίλμ που έχει σκηνοθετήσει μέχρι σήμερα.

Το ατιτλοφόρητο (προς το παρόν) "Tomb Raider 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Μαρτίου του 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.