Νέες Πληροφορίες για το "Interstellar" του Christopher Nolan

0

Πρίν απο λίγο καιρό ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Interstellar", του ιδιαίτερα φιλόδοξου και επικού εγχειρήματος του Christopher Nolan. Ετσι, ύστερα απο δυο εβδομάδες γυρισμάτων στον Καναδά, η παραγωγή έχει μεταφερθεί πλέον στην Ισλανδία.

"Μια εξερεύνηση των θεωριών του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Caltech, Θεωρητικού Φυσικού Kip Thorne, για τα μαγνητικά πεδία, τις σκουληκότρυπες και αρκετές άλλες υποθέσεις που ο Albert Einstein δεν κατάφερε να αποδείξει. Ενα ηρωικό διαστρικό ταξίδι στα πιο απόμακρα σύνορα της επιστημονικής μας κατανόησης."

Οι νεότερες πληροφορίες όσον αφορά την υπόθεση της ταινίας, κάνουν λόγο για μια ομάδα εξερευνητών που σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα ταξιδέψουν στο διάστημα μέσα απο μια "σκουλοκότρυπα", σε ένα διαστρικό ταξίδι με σκοπό την εξερεύνηση του σύμπαντος, την ώρα που οι φυσικοί πόροι της Γής έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Οι πρώτες μαρτυρίες απο τα σκηνικά στην Ισλανδία, αναφέρουν την ύπαρξη ενός διαστημοπλοίου που έχει συντριβεί, κάποια Drones και ένα πολύ μεγαλύτερο σκάφος που χαρακτηρίζεται ως Mother Ship.

Το cast της ταινίας έχει πλέον ολοκληρωθεί και περιλαμβάνει τα ονόματα των Michael Caine, Jessica Chastain, John Lithgow, Matthew McConaughey, Ellen Burstyn, Anne Hathaway, Casey Affleck, Matt Damon, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo, David Gyasi, Mackenzie Foy, Bill Irwin, Wes Bentley.

Στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται φυσικά ο Christopher Nolan, ενώ το σενάριο είναι επίσης δικό του, βασισμένο στην ιστορία που έγραψε ο αδελφός του Jonathan. Στη θέση του παραγωγού, εκτός απο τον Nolan βρίσκεται η σύζυγος του Emma Thomas ("The Dark Knight Trilogy", "Inception") και η Lynda Obst ("Contact").

Με εντυπωσιακό cast, συντελεστές και μια επικής κλίμακας πλοκή, το "Interstellar" είναι σίγουρα η μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που θα δούμε μέσα στο 2014.

To "Interstellar" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 7 Νοεμβρίου του 2014.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.