Νέα Καθυστέρηση Για το "Mad Max: Fury Road"

0

Αν και τα βασικά γυρίσματα του νέου Mad Max ολοκληρώθηκαν πρίν απο περίπου ένα χρόνο, τα προβλήματα δεν φαίνεται να τελειώνουν για το πολύπαθο project, καθώς ο σκηνοθέτης George Miller αποφάσισε να ξαναγυρίσει κάποιες σκηνές.

Υστερα απο διάφορα ατυχή περιστατικά με πολλές διακοπές, πλημμύρες και καταστροφές στα σκηνικά, η παραγωγή φαινόταν να βρίσκεται σε καλό δρόμο πλέον, ενώ πολλοί ήλπιζαν ότι μπορεί και να κυκλοφορούσε στίς αίθουσες πρίν απο το τέλος του 2013. Αυτό βέβαια δεν ισχύει πλέον, καθώς όλη η παραγωγή θα βρεθεί σε λίγο καιρό στην Αυστραλία για τρείς εβδομάδες έξτρα γυρισμάτων.

Η ταινία αποτελεί την πρώτη της νέας τριλογίας του reboot των ταινιών Mad Max με τον Mel Gibson. Στο ρόλο του Max Rockatansky βρίσκεται πλέον ο Tom Hardy ("Inception", "The Dark Knight Rises") ενώ στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται και πάλι ο George Miller σκηνοθέτης και δημιουργός των προηγούμενων ταινιών.

Εκτός του Tom Hardy πρωταγωνιστούν οι Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Adelaide Clemens, Richard Norton.

Απο ότι φαίνεται το "Mad Max: Fury Road" θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2014 (αν όλα πάνε καλά) και εμείς ελπίζουμε στο επόμενο άρθρο για την ταινία να έχουμε και το πρώτο trailer.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.