Και το "Splinter Cell" στη Μεγάλη Οθόνη

0

Εκτός απο τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του "Assassin’s Creed", η εταιρεία Ubisoft ετοιμάζει και τη μεταφορά ενός άλλου επιτυχημένου video game. Πρόκειται για το "Splinter Cell", το πολύ δημοφιλές video game που βασίζεται στις ιστορίες του συγγραφέα Tom Clancy ("The Hunt for Red October", "Rainbow Six") και που μετρά επτά εκδόσεις με πάνω απο 22 εκατ. πωλήσεις.

Tom Hardy

Tom Hardy

Η ιστορία του παιχνιδιού επικεντρώνεται στον Sam Fisher, εναν ικανότατο μυστικό πράκτορα που εργάζεται σε μια μονάδα των Black-ops με την ονομασία "Echelon". Το καθήκον του Fisher είναι να φέρνει είς πέρας σχεδόν ακατόρθωτες αποστολές ανά τον κόσμο, αποστολές που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να εκτελέσει.

Συμπαραγωγός της Ubisoft για την ταινία θα είναι το studio της Paramount, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ήδη υπογράψει ο Tom Hardy ("Inception", "The Dark Knight Rises"). Το σενάριο έχει αναλάβει ο Eric Singer ("The International", "American Bullshit"), ενώ ο σκηνοθέτης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Αν και οι κινηματογραφικές μεταφορές των video games συνήθως αποτυγχάνουν ("Lara Croft", "Prince of Persia", "Mortal Kombat"), το "Splinter Cell" αλλά και το "Assassin’s Creed" φαίνονται σοβαρές παραγωγές με μεγάλο budget που σίγουρα θα εξελιχθούν σε franchise...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.