Ο Javier Bardem Στο "Frankenstein" Της Universal?

0

Υστερα απο τους Tom Cruise, Johnny Depp και Russell Crowe, η Universal προσπαθεί να εξασφαλίσει ένα ακόμη μεγάλο όνομα για την αναβιώση των τεράτων [Universal Monsters], που έχει στην κατοχή της. Ο λόγος γίνεται για τον Javier Bardem, που σύμφωνα με το Variety βρίσκεται σε προχωρήμενες συνομιλίες με την Universal, για την ανάληψη του πρωταγωνιστικού ρόλου στην ταινία "Frankenstein". Μια επιλογή που φαντάζει αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς ο ταλαντούχος Ισπανός ηθοποιός κατά το παρελθόν έχει υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία "τρομακτικούς" χαρακτήρες, όπως στο "No Country For Old Men", και το "Skyfall".

Αν και ο Bardem είχε καταφέρει μέχρι πρίν απο μερικά χρόνια να απέχει απο τα blockbusters, τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει γίνει πιο διαλλακτικός και ελαστικός στις επιλογές του. Η αρχή έγινε το 2012 με την ταινία "Skyfall" του Sam Mendes, ενώ πρίν απο μερικούς μήνες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", της πέμπτης ταινίας του χρυσοφόρου franchise, όπου θα υποδυθεί τον Captain Salazar με συμπρωταγωνιστή τον Johnny Depp.

Αν και οι πληροφορίες γύρω απο την πλοκή και το όνομα του σκηνοθέτη παραμένουν άγνωστες, το μόνο σίγουρο είναι πώς το "Frankenstein" θα είναι μια πλούσια παραγωγή, με μεγάλο προϋπολογισμό που θα στηριχθεί στην πασίγνωστη νουβέλα της Mary Shelley, μια νουβέλα που μέχρι σήμερα κανείς δεν κατάφερε να μεταφέρει με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.

Το νέο σύμπαν τεράτων της Universal θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017, με την ταινία "The Mummy" που θα σκηνοθετήσει ο Alex Kurtzman, με πρωταγωνιστές τους Tom Cruise και Sofia Boutella ("Kingsman: The Secret Service")...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.