Η Warner Bros. Ετοιμάζει Το "Matrix 4"

0

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε την Warner Bros. να ετοιμάζει μια νέα τριλογία του "The Matrix", τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα άλλαξαν, καθώς το νέο σχέδιο περιλαμβάνει ενα τέταρτο φίλμ που θα συνεχίζει την ιστορία απο εκεί που την άφησε το τρίτο φίλμ της τριλογίας.

Η πρώτη ταινία του "The Matrix" κυκλοφόρησε το 1999 και γνώρισε τεράστια επιτυχία, χάρις στην εξαιρετικά πρωτότυπη ιστορία και τα πρωτοποριακά οπτικά εφέ, που άλλαξαν τον τρόπο της κινηματογράφησης των σκηνών δράσης.

"Ενας ικανότατος hacker ανακαλύπτει, με την βοήθεια μιας μυστηριώδους επαναστατικής οργάνωσης, την αληθινή φύση της πραγματικότητας που ζεί και το ρόλο που θα παίξει στον πόλεμο εναντίον αυτών που την δημιούργησαν."

Τον Μάιο του 2003 ακολούθησε το σαφώς κατώτερο "The Matrix Reloaded" και τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησε το πολύ κακό "The Matrix Revolutions", κλείνοντας με πολύ άδοξο τρόπο μια τριλογία που θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ καλύτερα.

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Το "Matrix 4"

Την σκηνοθεσία του τέταρτου φίλμ έχει αναλάβει η Lana Wachowski (η μια εκ των δυο αδελφών που δημιούργησαν την τριλογία), η οποία έχει ήδη ξεκινήσει το γράψιμο του σεναρίου μαζί με τους Aleksander Hemon ("Love Island") και David Mitchel ("Cloud Atlas").

Σύμφωνα με την Lana Wachowski:

"Πολλές απο τις ιδέες γύρω απο την πραγματικότητα μας, που εγώ και η Lilly εξερευνήσαμε πρίν απο 20 χρόνια, παραμένουν πιο επίκαιρες απο ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτοί οι χαρακτήρες θα επιστρέψουν στη ζωή μου και που θα συνεργαστώ ξανά με τους υπέροχους φίλους μου."

Όσον αφορά το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει επιβεβαιωθεί η επιστροφή των χαρακτήρων του Keanu Reeves και της Carrie-Anne Moss, οι οποίοι αν και πέθαναν στο τρίτο φίλμ, θα επιστρέψουν καθώς στο Hollywood κανένας χαρακτήρας δεν πεθαίνει για πάντα.

Αν και το πρώτο φίλμ υπήρξε μια ταινία σταθμός στο είδος του sci-fi, οι δυο συνέχειες υπήρξαν πολύ κατώτερες και η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε και πολύ αισιόδοξοι και για το τέταρτο φίλμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.