Η Warner Bros. Ετοιμάζει Νέα Ταινία του "The Twilight Zone"

0

Σύμφωνα με το Variety η Warner Bros. ετοιμάζει τη δεύτερη ταινία "Twilight Zone". Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 1983 και αποτελούνταν απο τέσσερις διαφορετικές ιστορίες σκηνοθετημένες απο τους Joe Dante, John Landis, George Miller και Steven Spielberg. Αν και εισπρακτικά η ταινία δεν πήγε και πολύ καλά το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό με την τέταρτη ιστορία να κλέβει την πάρασταση με τον John Lithgow να είναι απολαυστικός ως ο τρελός επιβάτης του αεροπλάνου που βλέπει ενα πλάσμα να ξηλώνει το φτερό του.

Τη νέα ταινία αναμένεται να σκηνοθετήσει ο ανερχόμενος Matt Reeves ("Cloverfield", "Let Me In") ενώ το σενάριο θα αναλάβει ο Joby Harold ("All You Need Is Kill"). Σε αντίθεση με την πρώτη ταινία το story της νέας θα είναι ενιαίο και φρέσκο καθώς δεν θα στηρίζεται σε κάποιο επεισόδιο της σειράς.

Την παραγωγή της νέας ταινίας έχει αναλάβει η Appian Way Productions του Leonardo DiCaprio ενώ λεπτομέρειες για την διάθεση της ταινίας στις αίθουσες δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη καθώς το project βρίσκεται στα αρχικά στάδια της παραγωγής.

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.