Η Village Roadshow Ετοιμάζει Το Remake Του "Sputnik"

0

Η απρόσμενη επιτυχία του "Sputnik", του Ρώσικου φιλμ επιστημονικής φαντασίας που σκηνοθέτησε ο Egor Abramenko, φαίνεται πως προσέλκυσε και το βλέμμα του Hollywood, καθώς σύμφωνα με το Deadline η Village Roadshow ετοιμάζει το αγγλόφωνο remake του.

"Η ιστορία εξελίσσεται κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου της δεκαετίας του 80' και αφηγείται την ιστορία του Konstantin Veshnyakov, ενός Ρώσου κοσμοναύτη που επιστρέφει στη Γη ύστερα από μια επεισοδιακή αποστολή στο διάστημα. Με την επιστροφή του, ο Veshnyakov υποβάλλεται σε μια σειρά έντονων συνεντεύξεων από επιστήμονες που προσπαθούν να καθορίσουν το εάν ο κοσμοναύτης έφερε μαζί του έναν εξωγήινο οργανισμό."

Ο Matt Reeves Ετοιμάζει Το Αγγλόφωνο Remake Του "Sputnik"

Την παραγωγή του φιλόδοξου remake θα υλοποιήσουν η Village Roadshow και η 6th & Idaho του σκηνοθέτη Matt Reeves ("Cloverfield", Planet of the Apes" franchise), ο οποίος θα εκτελέσει μόνο χρέη παραγωγού.

Σύμφωνα με την Jillian Apfelbaum, την Πρόεδρο της Village Roadshow Pictures:

"Πιστεύουμε πως το 'Sputnik' θα μεταφραστεί πολύ καλά στο αγγλόφωνο κοινό και θα συνεχίσει να συναρπάζει τους λάτρεις του σινεμά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε γυρίσματα και πιστεύουμε πως έχουμε μερικούς από τους καλύτερους συνεργάτες στον χώρο, για να φέρουμε την νέα εκδοχή από το original όραμα του Egor Abramenko, μένοντας όμως πιστοί στη διαδρομή του πρώτου φιλμ."

Ενώ σύμφωνα με τον Ρώσο παραγωγό του original φιλμ, Fedor Bondarchuk:

"Το 'Sputnik' υπήρξε η πρώτη μεγάλη Ρώσικη κυκλοφορία που πήγε κατευθείαν στις ψηφιακές πλατφόρμες κατά την διάρκεια του lockdown, καθώς όλοι ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους. Το φιλμ παρακολούθησε ένας πρωτοφανής αριθμός θεατών και η κυκλοφορία του δημιούργησε πολύ ντόρο, τόσο στη Ρωσία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Είμαι πολύ περήφανος που το 'Sputnik' είναι πλέον ένα από τα πολύ λίγα Ρώσικα φιλμ, που θα αποκτήσουν ένα αγγλόφωνο remake."

Το αγγλόφωνο remake του "Sputnik" που βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στα τέλη του 2022 με αρχές 2023...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.