Η Sony Απέκτησε Τη Σειρά Βιβλίων "The Broken Earth"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Sony Pictures Entertainment απέκτησε το "The Broken Earth", την σειρά βιβλίων φαντασίας της Nora Keita Jemisin.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε μια φουτουριστική Γη και μια ήπειρο με το όνομα Stillness, η οποία μαστίζεται από εποχιακά αποκαλυπτικά γεγονότα που ταρακουνούν τον κόσμο. Κατά την διάρκεια αυτών των γεγονότων, οι κάτοικοι της βρίσκουν καταφύγιο σε κοινότητες και μετά ανοικοδομούν ότι καταστράφηκε. Βασικό κλειδί αυτής της προσπάθειας είναι οι Οrogenes, άτομα που μπορούν να αντλήσουν απίστευτες μαγικές δυνάμεις από τα αποθέματα της Γης. Οι Οrogenes εκπαιδεύονται για αυτόν τον σκοπό από την παιδική τους ηλικία και με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο, από μια κοινωνική τάξη με το όνομα Guardians. Οι Οrogenes είναι αυτοί που κρατούν τον κόσμο όρθιο, αποτρέποντας τις εκρήξεις, όμως κανείς δεν τους εκτιμά και όλοι τους φέρονται άσχημα."

Η Sony Απέκτησε Τη Σειρά Βιβλίων "The Broken Earth"

Το πρώτο βιβλίο με τον τίτλο "The Fifth Season", εκδόθηκε το 2015, το 2016 ακολούθησε το "The Obelisk Gate", ενώ η τριλογία ολοκληρώθηκε το 2017 με το "The Stone Sky". Και τα τρία βιβλία της σειράς απέσπασαν το Βραβείο Hugo (Καλύτερης Νουβέλας της χρονιάς).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Sony απέκτησε την τριλογία με ένα αρκετά μεγάλο ποσό και με σκοπό την δημιουργία μιας κινηματογραφικής τριλογίας. Το σενάριο και των τριών φιλμ θα γράψει η συγγραφέας των βιβλίων Nora Keita Jemisin.

Εικόνα: Joshua Mays

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.