Η New Regency Ετοιμάζει Το "Sabrina"

0

Η New Regency ετοιμάζει το "Sabrina", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης εικογραφημένης νουβέλας του Nick Drnaso. Η νουβέλα του Drnaso κυκλοφόρησε το 2018 απο τον οίκο Drawn & Quarterly και απέσπασε πολύ καλές κριτικές και αρκετές διακρίσεις.

"Μια γυναίκα με το όνομα Sabrina, εξαφανίζεται στο Σικάγο, αφήνοντας πίσω της την αδελφή της Sandra και τον σύντροφο της Teddy. Ενα μήνα αργότερα, ο Teddy πηγαίνει να ζήσει με τον παιδικό του φίλο Calvin, εναν αξιωματικό της Αεροπορίας, που κατοικεί σε μια απομονωμένη στρατιωτική βάση του Κολοράντο.
Ο πρόσφατα διαζευγμένος Calvin φροντίζει τον μελαγχολικό Teddy, ο οποίος περνά τις ημέρες του ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Λίγες μέρες αργότερα, εμφανίζεται ενα βίντεο απο τον βίαιο θάνατο της Sabrina, ενα βίντεο που έστειλε ο δολοφόνος της στα μέσα. Ο δολοφόνος είναι ο Timmy Yancey και η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του, μαζί με αυτό της Sabrina στο σπίτι του.
Το βίντεο εξαπλώνεται ραγδαία στο internet και εξελίσσεται στο κυρίαρχο θέμα των ειδήσεων. Σύντομα εμφανίζονται Θεωρίες συνομωσίας γύρω απο τον φόνο της Sabrina, με κατηγορίες που εμπλέκουν τους Sandra, Teddy και Calvin. Καθώς προσπαθούν να διαχειριστούν τα τραγικά γεγόνοτα, ο Calvin, ο Teddy και η Sandra παρενοχλούνται απο άτομα που αναζητούν την 'αλήθεια', την ώρα που και οι ίδιοι αμφισβητούν την αίσθηση της αλήθειας που γνωρίζουν και την πίστη ανάμεσα τους."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο της μεταφοράς που ακόμη δεν διαθέτει cast, βρίσκεται ο Drew Goddard. Ο Goddard ξεκίνησε την καριέρα του σαν σεναριογράφος στις σειρές "Buffy the Vampire Slayer", "Angel" και "Alias", ενώ αργότερα ακολούθησαν το σενάριο του "Cloverfield", το σκηνοθετικό του ντεπούτο με την ταινία "The Cabin in the Woods", το σενάριο του "World War Z" και του "The Martian" και πιο πρόσφατα την σκηνοθεσία του "Bad Times at the El Royale".

Η ταινία που αποτελεί μια συμπαραγωγή της New Regency και RT Features, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.