Η Lionsgate Ετοιμάζει Το Remake Του "Cube"

0

Σύμφωνα με το THR, η Lionsgate ετοιμάζει το remake του "Cube", της sci-fi ταινίας του Vincenzo Natali που κυκλοφόρησε το 1997. Ως συνήθως, την επιτυχία του πρώτου φίλμ διαδέχθηκαν δυο κατώτερα sequels: το "Cube 2: Hypercube" και το "Cube Zero", που κυκλοφόρησαν το 2002 και 2004 αντίστοιχα.

"Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα ξένων, που ξυπνούν ξαφνικά σε ένα δωμάτιο σε σχήμα κύβου που κρύβει μια θανάσιμη παγίδα. Ο κάθε τοίχος περιέχει μια καταπακτή που οδηγεί σε άλλους κύβους, που διαφέρουν μόνο στο χρώμα αλλά κρύβουν άλλες θανάσιμες παγίδες. Κάποιες απο τις παγίδες ενεργοποιούνται απο το βάρος, κάποιες απο την κίνηση, θερμοκρασία ή αλλους παράγοντες. Τα μέλη της φυλακισμένη ομάδα θα πρέπει να εργαστούν μαζί για βρούν το τρόπο εξουδετέρωσης των παγίδων, αλλά και την έξοδο απο τους κύβους."

Στη θέση του σκηνοθέτη θα βρεθεί ο Saman Kesh, ο νεαρός Ιρανός σκηνοθέτης που έγινε γνωστός μέσα απο την ταινία μικρού μήκους "Controller", τα δικαιώματα της οποίας απέκτησε πρόσφατα η Fox.

Την παραγωγή του remake έχουν αναλάβει οι Jon Spaihts ("Prometheus") και Roy Lee ("The Grudge", "Bates Motel"), σε συνεργασία φυσικά με την Lionsgate.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.