Η Legendary Ετοιμάζει Το "The Great Machine"

0

Σύμφωνα με το THR, η Legendary Entertainment ετοιμάζει το "The Great Machine", την κινηματογραφική μεταφορά του comic "Ex Machina". Το project που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την sci-fi ταινία "Ex Machina" του Alex Garland, είναι βασισμένο στο comic της DC Comics που δημιούργησαν οι Brian K. Vaughan ("Y: The Last Man") και Tony Harris.

"Η ιστορία εστιάζει στον Mitchel Hundred, εναν πρώην σούπερ ήρωα που εκλέχτηκε δήμαρχος της Νεας Υόρκης, ύστερα απο τις ηρωικές πράξεις του κατά την διάρκεια των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο Mitchel Hundred γνωστός και ως η Σπουδαία Μηχανή (The Great Machine), έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με οτιδήποτε μηχανικό, μια δύναμη που τον κάνει τον πρώτο γνήσιο σούπερ ήρωα και που του επέτρεψε να σταματήσει το δεύτερο αεροπλάνο της 11ης Σεπτεμβρίου. Όταν όμως η πηγή των δυνάμεων του επιστρέφει για να εισπράξει το τίμημα, ο Mitchel θα δεί την πολιτική καριέρα του να απειλείται."

Η Legendary Ετοιμάζει Το "The Great Machine"

Το comic του Brian K. Vaughan κυκλοφόρησε το 2004, μέσα απο την Wildstorm, την θυγατρική της DC Comics και ολοκληρώθηκε ύστερα απο 50 τεύχη και το βραβείο Eisner για το Καλύτερο Νέο Comic του 2005.

Το σενάριο της μεταφοράς που θα έχει τον τίτλο "The Great Machine", θα γράψουν οι Anna Waterhouse ("Seberg") και Joe Shrapnel ("Race", "The Aftermath"), ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι δημιουργοί του comic Vaughan και Harris.

Το "The Great Machine" που βρίσκεται σε φάση αναζήτησης του σκηνοθέτη, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2021...

 

Η Legendary Ετοιμάζει Το "The Great Machine"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.