Η Dee Rees Θα Σκηνοθετήσει το "Martian Time-Slip"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Dee Rees ("Pariah"), θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το "Martian Time-Slip", τη sci-fi νουβέλα του διάσημου συγγραφέα Philip K. Dick ("Blade Runner", "Total Recall"), που κυκλοφόρησε το 1964.

"Σε ένα άγονο Άρη, ντόπιοι μεγαλόσχημοι κάτοικοι και παρείσακτοι απο τη Γή, προσπαθούν να αγοράσουν εκτάσεις πρίν απο την επέμβαση των Ηνωμένων Έθνων. Ο ηγέτης της Αρειανής Ένωσης Arnie Kott, έχει ένα άσο στο μανίκι του: ένα αυτιστικό αγόρι με το όνομα Manfred που μπορεί να προβλέπει το μέλλον.

Με την ελπίδα ότι έχει αποκτήσει προβάδισμα σε μια επικείμενη αγορά, ισχυρές προσωπικότητες αναγκάζουν τον Manfred να τους στείλει στο μέλλον για να προλάβουν τις εξελίξεις. Όμως ο Manfred τους στέλνει όντως στο αληθινό μέλλον ή σε ένα άλλο, όπου η σκοτεινή φαντασία και παράνοια του δημιούργησε?

Καθώς οι ταξιδιώτες του χρόνου εισέρχονται στο σκοτεινό μυαλό του Manfred - στο παρόν και στο μέλλον - το κόστος των αγοραπωλησιών μπορεί να τους οδηγήσει όλους στην παράνοια..."

Η σκηνοθέτης Dee Rees θα αναλάβει και το σενάριο μαζί με την Isa Dick Hackett - κόρη του Philip K. Dick - σε μια παραγωγή της Electric Shepherd Productions.

Κατά το παρελθόν έχουν μεταφερθεί αρκετές νουβέλες του Philip K. Dick, όπως το "Blade Runner", το "Total Recall", το "Minority Report" και πιο πρόσφατα το "The Adjustment Bureau".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.