Η Apple Απέκτησε Το "Snow Blind"

0

Ύστερα από μια έντονη δημοπρασία, η Apple απέκτησε τα δικαιώματα του "Snow Blind", της εικονογραφημένης νουβέλας των Ollie Masters ("The Kitchen") και Tyler Jenkins, που εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2017 απο τον οίκο BOOM! Studios.

"Ο Teddy, ένας έφηβος μαθητής του γυμνασίου, θα δει την ζωή του στο πολύ ήρεμο προάστιο της Alaska να αλλάζει δραματικά, όταν θα ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία του πατέρα του. Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει ο Teddy, είναι πως αυτός και η οικογένεια του βρίσκονται στο Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων του FBI. Ένας άνδρας που αναζητά εκδίκηση εισβάλλει στην πόλη και σύντομα καταφθάνουν και οι πράκτορες του FBI. Όμως για ποιόν λόγο δέχθηκε ο πατέρας του να μπουν στο πρόγραμμα?"

Το σενάριο της μεταφοράς του "Snow Blind", θα γράψει ο Patrick Ness, ("A Monster Calls"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σουηδός σκηνοθέτης Gustav Möller ("The Guilty"). Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, το μόνο σίγουρο όνομα αυτή τη στιγμή είναι αυτό του Jake Gyllenhaal ("Prisoners", "Nightcrawler"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Riva Marker, Ross Richie, Stephen Christy και Adam Yoelin.

Έτσι, ύστερα από ένα μάλλον κακό ξεκίνημα για την υπηρεσία streaming Apple Tv+, η μαμά εταιρεία αντεπιτίθεται, ξοδεύοντας αρκετό χρήμα για την απόκτηση τίτλων που θα προσελκύσουν νέους συνδρομήτες στην πλατφόρμα, μια αντεπίθεση που ξεκίνησε με την ξαφνική απόκτηση απο την Sony του φιλμ "Greyhound" με τον Tom Hanks και που συνεχίστηκε με την απόκτηση των φιλμ "Emancipation" του Antoine Fuqua και του "Killers of the Flower Moon" του Martin Scorsese, που έχει στην θέση των πρωταγωνιστών τους Leonardo DiCaprio και Robert De Niro...

 

Η Apple Απέκτησε Το "Snow Blind"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.