Η Amblin Ετοιμάζει Το "The First Fifteen Lives of Harry August"

0

Σύμφωνα με τον Observer, η Amblin Partners του Steven Spielberg, ετοιμάζει το "The First Fifteen Lives of Harry August", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Βρετανίδας Catherine Webb ("Timekeepers"), που υπογράφει το βιβλίο με το ψευδώνυμο Claire North.

Σύμφωνα με την πλοκή του βιβλίου, η ιστορία ακολουθεί έναν άνδρα που πεθαίνει και γεννιέται ξανά και ξανά στην ίδια ζωή, διατηρώντας την γνώση όλων των προηγούμενων εμπειριών του. Έχοντας φτάσει στον ανώτατο επίπεδο γνώσης, ο άνδρας χρησιμοποιεί αυτήν την γνώση για να σώσει τον κόσμο από τον αντίπαλο του, ο οποίος διαθέτει τις ίδιες δυνάμεις, που σκοπεύει να τις χρησιμοποιήσει για να εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο θεό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την σκηνοθεσία του "The First Fifteen Lives of Harry August" έχει αναλάβει ο Wes Ball. Ο Ball ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα μέσα από τα οπτικά εφέ, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την σκηνοθεσία της τριλογίας του "The Maze Runner". Πριν μερικούς μήνες ο Αμερικανός σκηνοθέτης ανέλαβε και την σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας από το franchise του "Planet of the Apes".

Σε πρώτη φάση, η μεταφορά του βιβλίου της Catherine Webb που ήταν υποψήφιο για το βραβείο Arthur C. Clarke, φαντάζει αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς η νουβέλα διαθέτει μια συναρπαστική ιστορία που μπορεί να αποτελέσει την πηγή έμπνευσης για ένα πολύ αξιόλογο φιλμ επιστημονικής φαντασίας, με δυο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες που φαντάζουν σαν σούπερ ήρωες της νέας εποχής, έχοντας σαν κυρίαρχη δύναμη την γνώση...

 

Η Amblin Ετοιμάζει Το "The First Fifteen Lives of Harry August"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.