Η Brie Larson Στο Ρόλο Της Captain Marvel

0

Σύμφωνα με το Variety, η Brie Larson βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Marvel για την ανάληψη του πρωταγωνιστικού ρόλου στο "Captain Marvel", την πρώτη comic ταινία του στούντιο που θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο σούπερ-ηρωίδα.

Η 27χρονη Brie Larson ξεκίνησε την καριέρα της με τηλεοπτικούς ρόλους στις σειρέςς "Raising Dad" και "United States of Tara", ενώ αργότερα εισήλθε στο χώρο του κινηματογράφου και ειδικότερα στα ανεξάρτητα φίλμ, όπως το "The Spectacular Now" και το "Short Term 12". Ομως ο ρόλος που της άλλαξε την καριέρα ήταν αυτός στην ταινία "Room" του Lenny Abrahamson, ένα πολύ αξιόλογο δράμα που της χάρισε το Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, η Larson αποτελεί το πρώτο φαβορί για την ανάληψη του ρόλου της Carol Danvers/Captain Marvel, ενός απο τους πιο δημοφιλής γυναικείους χαρακτήρες των comics, που αρχικά έφερε το όνομα Ms. Marvel.

"Η Carol Danvers είναι μια αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Υστερα απο ενα ατύχημα και μια έκρηξη με τον Kree σουπερ-ήρωα Captain Marvel, η Danvers επαναπροσδιορίζεται ως Ms. Marvel, καθώς η έκρηξη είχε σαν αποτέλεσμα την ανάμειξη του DNA της με αυτό του Captain Marvel. Η Danvers διαθέτει πλέον υπερφυσική δύναμη, αντοχή, πτητική ικανότητα, ενώ μπορεί να χειρίζεται αστρικές ενέργειες και να ελέγχει την θερμότητα, το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα και την βαρύτητα."

Το σενάριο της ταινίας θα γράψουν οι Meg LeFauve ("Inside Out", "The Good Dinosaur") και Nicole Perlman ("Guardians of the Galaxy"), ενώ πρός το παρόν παραμένει άγνωστο το όνομα του σκηνοθέτη.

Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του χαρακτήρα της Captain Marvel θα γίνει πιθανότατα μέσα απο το "Avengers 3" ή το "Guardians of the Galaxy Vol. 2", ενώ η αυτόνομη ταινία της ηρωίδας θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.