Σινεμά Στο Σπίτι: "Down by Law" Του Jim Jarmusch

0

"Ένας Ιταλός τουρίστας που μιλάει ελάχιστα αγγλικά, ο Bob, ένας άνεργος dj ο Zak και ο Jack, ένας νταβατζής της πλάκας, βρίσκονται φυλακισμένοι στο ίδιο κελί για αδικήματα που δεν διέπραξαν. Κανένα κελί δεν είναι όμως αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τους τρεις απίθανους και τόσο διαφορετικούς τύπους. Κάποια στιγμή καταφέρνουν να αποδράσουν χάρις τον Bob…"

Δραματική κωμωδία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Jim Jarmusch ("Ghost Dog: The Way Of The Samurai", "Dead Man", "Only Lovers Left Alive").

Τρείς απίστευτοι χαρακτήρες μοιράζονται το ίδιο κελί, ένα κελί που όσο μεγάλο και αν ήταν δεν θα μπορούσε να τους χωρέσει. Ο Zak (Tom Waits) και ο Jack (John Lurie) μισεί ο ένας τον άλλον. Ομως περισσότερο μισούν τον Bob (Roberto Benigni), τον ευδιάθετο Ιταλό που δεν λέει να σωπάσει.

Εξαιρετικές ερμηνείες και ατμόσφαιρα noir που ενισχύεται απο την ασπρόμαυρη εικόνα, που ο Jarmusch ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά. Την παράσταση κλέβει ως συνήθως ο Roberto Benigni, με μια εκπληκτική ερμηνεία στην πρώτη του εμφάνιση σε αγγλόφωνη ταινία.

Η ταινία κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τον τίτλο "Στην Παγίδα Του Νόμου".

Σκηνοθεσία: Jim Jarmusch
Σενάριο: Jim Jarmusch
Κινηματογράφηση: Robby Müller
Μουσική: John Lurie
Πρωταγωνιστούν: Tom Waits, John Lurie, Roberto Benigni, Nicoletta Braschi, Ellen Barkin, Billie Neal, Rockets Redglare, Vernel Bagneris, L.C. Drane.
Διάρκεια: 107 λεπτά
Ετος: 1986

Δείτε το trailer:

8.0
  • Σκηνοθεσία 8
  • Σενάριο 8
  • Ερμηνείες 8.5
  • Παραγωγή 7.5
  • Κριτική Χρηστών (0 Ψήφισαν) 0
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.