Τρίτο Trailer Του "Sin City: A Dame To Kill For"

0

Με αφορμή το Comic Con, η Dimension Films κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Sin City: A Dame To Kill For", της πολυαναμενόμενης συνέχειας, της πρωτοποριακής ταινίας "Sin City" που κυκλοφόρησε το 2005. Το νέο red band trailer είναι αρκετά βίαιο, γεμάτο με καταιγιστική δράση και το μοναδικό στύλ της σειράς.

"Ο Dwight (Josh Brolin) καταδιώκεται απο την Ava Lord (Eva Green), την μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ, και λίγο αργότερα βλέπεται τη ζωή του να γίνεται κόλαση. Χρονολογικά, η ιστορία λαμβάνει χώρα πρίν απο τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και εξηγεί το πως κατέληξε ο Dwight να έχει διαφορετικό πρόσωπο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται ο Frank Miller και ο Robert Rodriguez, που υπογράφουν και το σενάριο μαζί με τον William Monahan ("The Departed"). Πρωταγωνιστούν οι Bruce Willis, Eva Green, Gordon-Levitt, Josh Brolin, Jeremy Piven, Ray Liotta, Juno Temple, Dennis Haysbert, Jamie Chung, Jessica Alba, Michael Madsen, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Marton Csokas, Jaime King.

Στο ρόλο του Dwight βρίσκεται πλέον ο Josh Brolin που δυστυχώς αντικατέστησε τον Clive Owen, ενώ οι μεταμορφώσεις ολόκληρου του cast είναι για μια ακόμη φορά εξαιρετικές.

Κρίνοντας απο τα trailers, η αισθητική κινείται και πάλι σε πολύ υψηλό επίπεδο, το cast είναι εξαιρετικό και όλα δείχνουν ότι η νέα ταινία του "Sin City" θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν και πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει την πρώτη.

To "Sin City: A Dame To Kill For" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στίς 21 Αυγούστου.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

 

sin-city-2-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.