Πρώτο Trailer του "Divergent"

0

Με αφορμή τα χθεσινά βραβεία του Mtv, η Summit Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Divergent", της sci-fi ρομαντικής περιπέτειας του Neil Burger.

"Σε μια μελλοντική δυστοπία, η Beatrice είναι μια έφηβος που αναζητά την έξοδο απο την ομογενοποιημένη κοινωνία που ζεί, μια κοινωνία που χωρίζει τους ανθρώπους με βάση τον χαρακτήρα & την συμπεριφορά τους. Σύντομα η Beatrice θα στιγματιστεί ως Divergent, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ενταχθεί σε καμία ομάδα. Οταν ξεσκεπάζει μια συνομωσία που θέλει όλους τους Divergents νεκρούς, πρέπει βρεί ανακαλύψει το λόγο που οι Divergents θεωρούνται τόσο επικίνδυνοι."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Neil Burger ("The Illusionist", "Limitless"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Evan Daugherty & Vanessa Taylor, βασισμένοι στη ομώνυμη νουβέλα της Veronica Roth.

Πρωταγωνιστούν οι Shailene Woodley, Kate Winslet, Miles Teller, Theo James, Marcus Eaton, Natalie Prior, Maggie Q, Jai Courtney, Zoë Kravitz, Ansel Elgor.

Με φιλοδοξία να γινει το νέο "The Hunger Games", το "Divergent" είναι το πρώτο μέρος απο μια σειρά απο νουβέλες φαντασίας που τον τελευταίο καιρό ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στο Hollywood, χωρίς όμως να γεύονται την επιτυχία όλες ("The Mortal Instruments: City of Bones", "Beautiful Creatures").

Το "Divergent" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική, στίς 21 Μαρτίου του 2014.

Δείτε το trailer:

 

Δείτε το infographic:

divergent-infographic

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.