Πρώτο Trailer Απο Το "The Space Between Us"

0

Η STX Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Space Between Us", την sci-fi ταινία του Peter Chelsom.

"Εχοντας αποκτήσει μια διαρκή επαφή μέσα απο την οθόνη του υπολογιστή, η Tulsa (Britt Robertson), μια έξυπνη και ζωηρή κοπέλα απο το Colorado, σχηματίζει ένα ρομαντικό δεσμό με τον Gardner (Asa Butterfield), ο οποίος μεγάλωσε σε ένα διαστημικό σταθμό στον πλανήτη Αρη, ύστερα απο τον θάνατο της μητέρας του που πέθανε κατά την διάρκεια της γέννας στον κόκκινο πλανήτη. Παρά την αντίθετη άποψη των επιστημόνων που τον ανέθρεψαν, ο Gardner ταξιδεύει στην Γή για να γνωρίσει την Tulsa, θέτοντας έτσι τον ευαίσθητο οργανισμό του (και την σχέση τους) σε κίνδυνο."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Chelsom ("Serendipity"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Allan Loeb ("Wall Street: Money Never Sleeps"). Πρωταγωνιστούν οι Asa Butterfield, Britt Robertson, Carla Gugino, Gary Oldman, BD Wong, Janet Montgomery, Lora Martinez-Cunningham, Jenny Gabrielle, Sarah Minnich, John-Paul Howard.

Το πρώτο και ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας trailer φανερώνει σχεδόν τα πάντα γύρω απο το νέο φίλμ του Peter Chelsom, που απ΄'οτι φαίνεται ξεκινά σαν sci-fi και αργότερα εξελίσσεται σε εφηβικό ρομάτζο.

Το "The Space Between Us" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 18 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.