Πρώτο Trailer Από Το "The Mad Women’s Ball"

0

Το Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Mad Women’s Ball", το δραματικό φιλμ της Mélanie Laurent. Το trailer φανερώνει ένα περίεργο δράμα εποχής, που εστιάζει σε μια βασανισμένη γυναίκα που προσπαθεί να αποδράσει από μια ψυχιατρική κλινική της Γαλλίας του 19ου αιώνα.

"Το φιλμ αφηγείται την ιστορία της Eugénie, μιας λαμπερής και παθιασμένης νεαρής γυναίκας που βρίσκεται σε κόντρα με την μεγαλοαστική οικογένεια της, στα τέλη του 19ου αιώνα. Όταν η οικογένεια της Eugénie μαθαίνει πως μπορεί να επικοινωνεί με τα πνεύματα, αποφασίζουν να την κλείσουν σε ένα ίδρυμα. Χωρίς την θέληση της, η Eugénie εισάγεται από τον πατέρα της στην νευρολογική κλινική La Salpêtrière του Παρισιού, που έχει ως επικεφαλής τον επιφανή Καθηγητή Charcot, έναν από τους πρωτοπόρους στην νευρολογία και την ψυχιατρική. Η La Salpêtrière έχει φιλοξενήσει γυναίκες που είχαν διαγνωστεί ως υστερικές, τρελές, επιληπτικές και με σωματικές ή ψυχολογικές διαταραχές. Εδώ μέσα, μακριά από τον αριστοκρατικό περιβάλλον της Eugénie, οι γυναίκες υποβάλλονται σε πολλά πειράματα, από γιατρούς χωρίς ηθικές αναστολές και με πρόφαση το καλό της επιστήμης. Μέσα σε αυτό το κολαστήριο, το μονοπάτι της Eugénie θα διασταυρωθεί με αυτό της Geneviève, μιας νοσοκόμας στην νευρολογική πτέρυγα. Η Geneviève βασανίζεται από τον θάνατο της αδελφής της. Ζει μια μονότονη ζωή, ανάμεσα στον πατέρα της και τον Καθηγητή Charcot, στον οποίο είναι απόλυτα αφοσιωμένη. Όμως η άφιξη της Eugénie θα τα αλλάξει όλα. Η συνάντηση των δυο γυναικών θα αλλάξει το πεπρωμένο τους για πάντα, καθώς ετοιμάζονται να παραστούν στο 'Bal des Folles', μια γιορτή στην κλινική, που οργανώνει κάθε χρόνο ο Καθηγητής Charcot."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Mélanie Laurent ("Breathe"), η οποία υπογράφει και το σενάριο, βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Victoria Mas. Πρωταγωνιστούν οι Lou de Laâge, Mélanie Laurent, Grégoire Bonnet, César Domboy, Benjamin Voisin, Emmanuelle Bercot, Cédric Kahn, Coralie Russier, Martine Chevallier, André Marcon, Christophe Montenez.

Το "The Mad Women’s Ball" θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ λίγες μέρες αργότερα (17 Σεπτεμβρίου) θα διατεθεί μέσα από το Amazon Prime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.