Πρώτο Trailer Απο Το "Rambo: Last Blood"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Rambo: Last Blood", την πέμπτη και τελευταία ταινία του franchise δράσης. Το πρώτο trailer παρουσιάζει τον γερασμένο ήρωα να έχει αποσυρθεί στο οικογενειακό ράντσο. Μια ειδυλιακή κατάσταση, που φυσικά δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς το παρελθόν του Rambo θα εμφανιστεί ξανά μπροστά του.

"Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά το πρώτο αίμα, ο Sylvester Stallone επιστρέφει στο ρόλο ενός απο τους μεγαλύτερους ήρωες δράσης όλων των εποχών, τον John Rambo. Τώρα, ο Rambo πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να ανασύρει τις αδίστακτες ικανότητες μάχης που διαθέτει, για να πάρει εκδίκηση σε μια τελευταία αποστολή. Ενα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης, το 'Rambo: Last Blood' αποτελεί το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς ταινιών."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Adrian Grunberg ("Get the Gringo"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Sylvester Stallone ("Rambo", "Rocky") και Matthew Cirulnick ("Rambo V: Last Blood"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο David Morrell. Πρωταγωνιστούν οι Sylvester Stallone, Paz Vega, Louis Mandylor, Sheila Shah, Yvette Monreal, Óscar Jaenada, Joaquín Cosio, Jessica Madsen, Adriana Barraza, Díana Bermudez.

To "Rambo: Last Blood" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Rambo: Last Blood"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.