Πρώτο Trailer Από Το "Mainstream"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Mainstream", την δραματική κωμωδία της Gia Coppola. Το trailer ένα φιλμ με καλές προθέσεις, καθώς καυτηριάζει την αρρωστημένη σχέση που έχουμε αποκτήσει με τα social media, αλλά δεν φαίνεται να το κάνει αυτό με έναν γοητευτικό τρόπο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον.

"Η σημερινή κοινωνία έχει επικεντρωθεί γύρω από τα social media, όμως τι είναι αυτό που συνιστά την δημοφιλία, πως πασχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί στην σύγχρονη εποχή του 'cool', πως είναι να μεγαλώνεις υπό την παρουσία των κοινωνικών μέσω δικτύωσης? Το 'Mainstream' θα σας κάνει να αναλογιστείτε την σχέση σας με τα social media, αλλά θα λειτουργήσει και σαν μια προειδοποιητική ιστορία για το ποιες είναι οι άξιες της κουλτούρας μας και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που φέρνει αυτή μαζί της."

Πρώτο Trailer Από Το "Mainstream"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Gia Coppola ("Palo Alto"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Tom Stuart. Πρωταγωνιστούν οι Andrew Garfield, Maya Hawke, Nat Wolff, Jason Schwartzman, Trevor White, Nathalie Love.

Το "Mainstream" θα διατεθεί μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 7 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.