Πρώτο Trailer Απο Το "Made in Italy"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Made in Italy", την δραματική κωμωδία του James D'Arcy, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη, ανεξάρτητη δραματική κωμωδία, με σκηνικό την πανέμορφη Τοσκάνη και τον Liam Neeson να συμπρωταγωνιστεί με τον πραγματικό γιό του Micheál Richardson.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Robert (Liam Neeson), έναν μποέμ καλλιτέχνη που επιστρέφει στην Τοσκάνη της Ιταλίας με τον αποξενωμένο γιό του Jack (Micheál Richardson), για να πουλήσουν ένα σπίτι που κληρονόμησαν από την δεύτερη σύζυγο του Robert, που απεβίωσε. Όμως, κανείς από τους δυο όμως δεν περίμενε πως η όμορφη βίλα που είχαν επισκεφθεί στο παρελθόν, θα είχε περιέλθει σε τόσο άθλια κατάσταση.

Η ανακαίνιση ξεκινά και είναι γεμάτη εμπόδια, με τον πατέρα και τον γιό να βρίσκονται στα όρια τους. Η κωμική έλλειψη ικανοτήτων του Robert στα μαστορέματα, τον αναγκάζει να ζητήσει βοήθεια από κάποιους γραφικούς ντόπιους, συμπεριλαμβανομένης και της Kate (Lindsay Duncan), μιας εκπατρισμένης Αμερικανίδας που ζει πουλώντας βίλες.

Για τον Jack, η κατάσταση του σπιτιού αντικατοπτρίζει την αναζήτηση του για αναμνήσεις από παλαιότερες, χαρούμενες εποχές με την μητέρα του. Σύντομα, ο Jack ερωτεύεται την Natalia (Valeria Bilello), μια ζωηρή Ιταλίδα σεφ, που προσφέρει στον Jack γαστρονομικές απολαύσεις από την τρατορία της, μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται ο ζηλιάρης και απειλητικός πρώην σύζυγός της. Καθώς ο Robert και ο Jack πασχίζουν να ανακαινίσουν την βίλα, την ίδια ώρα αρχίζουν να επιδιορθώνουν και την σχέση τους. Πλέον, το μέλλον φαντάζει αρκετά διαφορετικό και μπορεί να τους εκπλήξει και τους δυο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο ηθοποιός James D'Arcy ("Homeland"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο στην πρώτη σκηνοθετική του δουλειά.

Πρωταγωνιστούν οι Liam Neeson, Micheál Richardson, Lindsay Duncan, Valeria Bilello, Marco Quaglia, Gian Marco Tavani, Helena Antonio.

To "Made in Italy" θα κυκλοφορήσει σε αίθοσες και video on demand στις 7 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Made in Italy"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.