Πρώτο Trailer Απο Το "I Am Mother"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "I Am Mother", το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Grant Sputore, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα πολύπλοκο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, που αν και δανείζεται ιδέες απο αντίστοιχα φίλμ του παρελθόντος, φαίνεται να διαθέτει την δική του ταυτότητα.

"Η ιστορία εστιάζει στην Daughter (Clara Rugaard), μια νεαρή έφηβο η οποία αποτελεί την πρώτη απο μια νεα γενιά ανθρώπων που έχουν ανατραφεί απο την Mother (Rose Byrne), ενα ρομπότ που σχεδιάστηκε για να αυξήσει ξανά τον πληθυσμό της Γής, ύστερα απο την εξάλειψη της ανθρωπότητας.

Πρώτο Trailer Απο Το I Am Mother

Η μοναδική σχέση του ζευγαριού, θα απειληθεί οταν καταφτάνει μια τραυματισμένη γυναίκα (Hilary Swank), με νέα που θα κάνουν την Daughter να αμφισβητήσει όλα όσα γνωρίζει για τον έξω κόσμο και τις προθέσεις της Mother."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Grant Sputore ("Castaway" tv series), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Michael Lloyd Green.

Πρωταγωνιστούν οι Clara Rugaard, Rose Byrne, Hilary Swank, Luke Hawker, Tahlia Sturzaker, Jacob Nolan, Hazel Sandery, Maddie Lenton, Summer Lenton.

Πρώτο Trailer Απο Το I Am Mother

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance με ανάμεικτες κριτικές, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 7 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "I Am Mother"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.