Πρώτο Trailer Απο Το "Greed"

0

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Greed", την σατιρική κωμωδία του Michael Winterbottom. Το πρώτο φανερώνει το γνωστό στύλ που συναντούμε στα φίλμ των Michael WinterbottomSteve Coogan, με βρετανικό χιούμορ και σατιρική διάθεση.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία του αυτοδημιούργητου δισεκατομμυριούχου Sir Richard McCreadie (Steve Coogan), ο οποίος βλέπει την εταιρεία λιανικού εμπορίου που διαθέτει να βρίσκεται σε κρίση. Για περισσότερα απο 30 χρόνια ο McCreadie υπήρξε ο κυρίαρχος του λιανικού εμπορίου και της μόδας, ύστερα όμως απο μια έρευνα εις βάρους του, η εικόνα του έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.
Για να σώσει την φήμη του, αποφασίζει να αντεπιτεθεί με ενα εξαιρετικά διαφημισμένο και ακραίο παρτυ για τα 60α γενέθλια του, στη Μύκονο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Winterbottom ("24 Hour Party People", "The Trip to Italy"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Sean Gray ("Veep").

Πρωταγωνιστούν οι Steve Coogan, Stephen Fry, Isla Fisher, Asa Butterfield, Shirley Henderson, Sophie Cookson, David Mitchell, Jamie Blackley, Sarah Solemani, Pearl Mackie.

Το "Greed" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

"Greed"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.