Πρώτο Trailer Από Το "Coming 2 America"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Coming 2 America", το sequel της πολύ επιτυχημένης, ομώνυμης κωμωδίας του 1988. Αν και χωρίς τον John Landis στη σκηνοθεσία, το trailer του νέου φιλμ φαίνεται να διαθέτει ακριβώς τον ίδιο τόνο με την πρώτη πολύ αστεία κωμωδία και αφήνει ελπίδες για ένα αξιόλογο sequel.

"Η ιστορία εξελίσσεται στην πλούσια και βασιλική χώρα της Zamunda και ακολουθεί τον νέο Βασιλιά Akeem (Eddie Murphy) και τον έμπιστο ακόλουθο του Semmi (Arsenio Hall), καθώς ξεκινούν μια νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια ανά την υφήλιο απο την σπουδαία Αφρικανική χώρα τους πίσω στο Queens της Νέας Υόρκης, εκεί όπου όλα ξεκίνησαν."

Πρώτο Trailer Από Το "Coming 2 America"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Craig Brewer ("Footloose", "Dolemite Is My Name"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Kenya Barris ("Black-ish"). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones, Leslie Jones και Shari Headley, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Wesley Snipes, Jermaine Fowler, Leslie Jones, Shari Headley, John Amos, Tracy Morgan, Louie Anderson, Vanessa Bell Calloway, Rick Ross.

Το "Coming 2 America" ή "Πρίγκηπας της Ζαμούντα 2" θα διατεθεί μέσα από το Amazon στις 5 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Coming 2 America"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.