Πρώτο Trailer Απο Το "Bad Times at the El Royale"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Bad Times at the El Royale", το νέο φίλμ του σεναριογράφου Drew Goddard, που αποτελεί την δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα παρανοϊκό φίλμ που ξεκινά με ανάλαφρο τόνο και φαίνεται να καταλήγει σε ένα λουτρό αίματος, μια ροή και ατμόσφαιρα που θυμίζει κάτι απο Quentin Tarantino.

"Επτά ξένοι, όλοι τους με ένοχο παρελθόν, συναντιούνται στο αμαρτωλό ξενοδοχείο El Royale, δίπλα στη λίμνη Tahoe της California. Κατά την διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι τους θα έχουν μια ευκαιρία για εξελέωση... πρίν όλα πάνε κατά διαόλου."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Drew Goddard, ο σκηνοθέτης του "The Cabin in the Woods" και σεναριογράφος των "Daredevil", "The Martian", "World War Z" και "Cloverfield".

Πρωταγωνιστούν οι Jeff Bridges ("The Big Lebowski", "Crazy Heart"), Chris Hemsworth ("Thor"), Jon Hamm ("Mad Men"), Nick Offerman ("Parks and Recreation"), Dakota Johnson, Cailee Spaeny, Mark O'Brien, Lewis Pullman, Cynthia Erivo, Hannah Zirke.

Τα τελευταία χρόνια ο Drew Goddard έχει εξελιχθεί σε έναν απο τους πιο ενδιαφέροντες δημιουργούς του Hollywood, καθώς τα σενάρια του χαρακτηρίζονται απο την πρωτοτυπία και τον σκοτεινό τόνο, δυο χαρακτηριστικά που ελπίζουμε να δούμε και στην δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του.

Το "Bad Times at the El Royale" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.